Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy ideje már sikertelenül...

Egy ideje már sikertelenül próbálkozunk, most ovu tesztet használok, mikor legyünk együtt?

Figyelt kérdés

Tegnap màr majdnem pozi lett,aszerint en màra az lesz.Ma vagyok a 13.napon 30napos ciklusok mellett.

Minden nap legyünk egyutt a napokban?

(Nem eszerint èljük a szerelmi èletünket,rendszeresen együtt vagyunk 3-4naponta)

Akinek sikerült segítene?koszonom

2014. máj. 21. 07:41
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
*bocsánat:szerintem màra az lesz-akart lenni!
2014. máj. 21. 07:42
 2/12 anonim ***** válasza:

Mi használtunk chlorellát + zöld árpát és gyuribá teát.

[link] (babaváró csomag)

Most már gond nélkül összejött a harmadik.

2014. máj. 21. 07:57
 3/12 anonim ***** válasza:

Addig tesztelj, amíg újra negatív nem lesz. Pozitív után, az első nega napon van tüszőrepedés. Én úgy csináltam, hogy együtt voltunk a pozitív napon is és az eslő negatív napon is. 12 hetes elmúltam már.

Azt mondják, hogy nem jó minden nap együtt lenni, inkább kétnaponta. De én tuti ma és holnap is akcióznék. :)

2014. máj. 21. 08:25
 4/12 anonim ***** válasza:
Az lemaradt, hogy sok sikert!! Szorítok! :)
2014. máj. 21. 08:26
 5/12 A kérdező kommentje:

Kedves második,köszi a tippeket!

Kedves 3.!Igen az előző babàm nekem is úgy fogant,hogy ovu körüli napokban együtt voltunk,ezert kifejezetten én sem hiszek a 2naponti együttlétekben..

Elég erős ovus fájdalmam van szülès óta,így azert kb mindig tudom mikor van.

Meglatjuk sikerrel járunk e most:-)

Gratulalok a babahoz!

2014. máj. 21. 08:39
 6/12 anonim ***** válasza:
Köszönöm! Nekem is a második babánk most, van már egy kisfiunk. Amióta szültem én is éreztem az ovut, bár a mostanit pont nem, már azon gondolkoztam, hogy talán becsapott a teszt.
2014. máj. 21. 08:44
 7/12 anonim ***** válasza:
5-dik várandósságra készülünk. Előző 4-nél két naponta voltunk együtt, egyből összejöttek. Most minden nap azokon a napokon, és nem sikerült.
2014. máj. 21. 14:05
 8/12 anonim ***** válasza:
Ismét 7-es. Ettől még nem tudom a tutit, csak a tapasztalataimat írtam le. :)
2014. máj. 21. 14:06
 9/12 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Gratulalok!megkerdezhetem hany évesek a gyerekeid?

2014. máj. 21. 15:14
 10/12 anonim ***** válasza:
15, 8, 6. Négyeskét elvetéltem 8 hetesen.
2014. máj. 21. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!