Párommal 4 hónapja babaprojekteben vagyunk. Eddig sikertelenül. Ez megviselt. Már egy hónapja nem voltunk együtt. Miért?
Talán a sikertelen próbálkozások miatt alakult ez ki nálad.
De még bőven belefér,ne add fel és főleg ne keserdj el 4 hónap az kevés idő (mondjuk nekünk 3 hónap alatt sikerült) de van ismerősöm akinek 1év, sőt van akinek 2 kellett a babához,és nem távolodtak el egymástól emiatt.Kitartás.
Viszont gondolkozz el csak te tudhatod hogy ezért távolodsz el tőle,vagy mint férfi nem jön már be neked.
Tudom könnyű ezt mondani de ne erőltesd a babatémát. Legyen A és B terv és addig is élvezd ki, hogy gyermektelen vagy amíg lehet. Ha belegondolsz, gyermektelen soha többé nem leszel már (úgy értem miután megszületik) de gyermeked még lehet 100.
Nekünk egyébként 9 hónap után jött össze de mi nem voltunk rajta a dolgon. Nekünk is volt A és B terv. Én úgy voltam vele, hogy mindkettő tök jó lenne és rábízom a sorsra.
Egyébként meg véletlenek nincsenek. Valami oka van, hogy nem jön az a baba ezért sem kell erőltetni.
Az, hogy nem vagytok mostanában együtt...mindenkinél vannak ilyen időszakok. Nem kell ezen agyalni. Most biztos mással vagy elfoglalva vagy fáradtabb vagy stb...
11 hónapos anyuka
"...A kérdező kommentje:
Persze sok elfoglaltságom is van..de az nem normális hogy 1 hónapja nem voltunk együtt...vagy igen?..."
Ha baba projektvan akkor nem normális.
Az első két hozzászólóval értek egyet. Kitartás! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!