Látok ezeken a teszteken valamit szerintetek?
Fotózni elég nehéz. Viszont én inkább fehéresnek látom, csak bizonyos szögből tűnik úgy mintha valami árnyék lenne.
Ez a szellemcsík ugye? [link]
én ilyet még nem láttam: pozitívat már volt szerencsém, illetve hófehér negatívat, viszont ilyen fehér/árnyékos csíkosat nem.
én is negatívnak ítélem, mert amit pozit láttam az életemben eddig az nem volt kérdéses de az eleve 19 dpon volt.
Ezt a fehér csíkot hívják szellemcsíknak?
Én mindig kétkedve álltam az olyan tesztekhez, amit nagyítgatni kell, áttenni negatívba, megszavaztatni másokkal, stb..
Nem mondom, hogy nem vagy terhes, de ez a teszt még nem pozitív. Várj még 3 napot és tesztelj újra.
nem akarlak feleslegesen felbiztatni, de én mindhárom képen látom a csíkot, ami nem lehet nagyon halvány, ha a monitoromon is látszik. Ráadásul nem is szürke, hanem rózsaszín beütése van. A szellemcsík az szürke.
Amúgy a teszt egy picit ha szárad (időn túl), akkor szépen kijön a csík is, ami miatt én sose dobom ki 5 perc után. Valszeg ez volt az első pozi teszted, te meg kidobtad :) sebaj. Én eltettem azt is emlékbe :) én is 11. dpon teszteltem először és nekem is pont ilyen halvány volt, de tudtam, hogy ez már baba. És szépen erősödött is a teszt napról napra mindig erősebbet teszteltem. Sok sikert!
#12 vagyok
Szándékosan fogalmaztam úgy, hogy "ez a teszt még nem pozitív", mivel én is látok ott valamit, így nem merem azt mondani, hogy pozitív.
De megy a drukk! Ha teszteltél újra, akkor írd meg az eredményt. Reméljük, hogy örülni fogunk veled!
Negatív abszolut!
A 2. csík nagyon nem ott van ahol kéne ,ott elöl!
Én mindegyik teszten látom a második halvány csíkot is. Nekem is így kezdődött...most 22 hetes kismama vagyok. :)
4-5 nap múlva csinálj újat,reggeli vizeletből,szerintem azon már sokkal jobban fog látszódni a második csík.
Mindenki válaszát köszönöm! Jelentkezem hogy megjött e vagy sem! Köszönöm a drukkot is:-)
Már láttam pozit amúgy van egy kisfiam:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!