Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
igen tudom már megint egy idióta tini, aki nem védkezett/ felelőtlen volt... az ilyen minek él szexuális életet?! Nem is kell mondani. Szóval a a kérdésem: a barátommal pettingeltünk és a pénisze hosszasan volta hüvelybemenetemnél, de aktusra nem került sor! Ez kb egy hete történt, és úgy 1-2napja furán érzem magam. Fáj a fejem, a hasam, hányingerem van, le vagyok gyengülve és kívánós vagyok. (Migrénes vagyok és érzékeny az időjárás változásra, a menszeszemnek is ezek a tünetei általában, de most hamarabb jelentkeztek ezek a tünetek, mint szoktak.) Mi lehet ez?2014. máj. 19. 22:51
11/11 A kérdező kommentje:
Aki normális választ adott annak köszönöm! Azért nem beszélek anyával, mert leszedné a feje, én is fel vagyok világosítva, ha nem jön meg veszek tesztet, és nem szexeltünk!
2014. máj. 20. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!