Lehetek terhes?
Tényleg nem értem! Minek csináltok bármit is, ha semmit sem tudtok az egészről?
Nem sok esély van terhességre, de ha nem dugja be, akkor se nyomja oda csupaszon! Legközelebb meg jössz azzal, hogy bedugta kicsit, vagy " véletlenül" felcsúszott a csupasz f..sz, de nem élvezett el, lehetsz-e terhes?
Ha nem akarsz gyereket, akkor vagy szedj tablettát vagy húzz a farkára gumit! A gumi még mindig kisebb "kellemetlenség" a gyereknevelés és gyerektartás fizetés mellett!
Én fiùs anyuka vagyok,ès mindig érdekelt mikor tini lányok ehhez hasonló kèrdèseket tettek ide ki,így most megkérdezem:
Nektek milyen kapcsolatotok van anyukatokkal,hogy inkabb ide jottok segítségért (csak mert anonim tudsz maradni) ahelyett,hogy anyukadhoz fordulnàl.
Igaz èn màr "öreg32" èves vagyok,de annak idején a szüleim felvilàgositottak (igaz 17èvesen lett az elsô kapcsolatom),de ha bármi baleset történik köztünk a fiúval,akkor is anyukámhoz fordultam volna...!
Kèrdèsedre vàlaszolva:vegyèl tesztet a dm ben,müllerben kiszolgálnak 18èven alulit,ez nem szeszesital kategória!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!