Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
igen tudom már megint egy idióta tini, aki nem védkezett/ felelőtlen volt... az ilyen minek él szexuális életet?! Nem is kell mondani. Szóval a a kérdésem: a barátommal pettingeltünk és a pénisze hosszasan volta hüvelybemenetemnél, de aktusra nem került sor! Ez kb egy hete történt, és úgy 1-2napja furán érzem magam. Fáj a fejem, a hasam, hányingerem van, le vagyok gyengülve és kívánós vagyok. (Migrénes vagyok és érzékeny az időjárás változásra, a menszeszemnek is ezek a tünetei általában, de most hamarabb jelentkeztek ezek a tünetek, mint szoktak.) Mi lehet ez?
2014. máj. 19. 22:51
1 2
 1/11 anonim válasza:
Fiú lesz vagy lány?
2014. máj. 19. 22:53
 2/11 A kérdező kommentje:
Az kimaradt,hogy nem élvezett el mielőtt a pénisze oda került volna, szerintem előválladék se volt rajta.
2014. máj. 19. 22:56
 3/11 anonim ***** válasza:
Tesztelj ha nem vagy magadban biztos!!kicsi az esély!!tènyleg idióta kérés!!
2014. máj. 19. 23:01
 4/11 A kérdező kommentje:
Mennyi egy teszt? Kiskorúnak kiadják?
2014. máj. 20. 06:32
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem értem! Minek csináltok bármit is, ha semmit sem tudtok az egészről?

Nem sok esély van terhességre, de ha nem dugja be, akkor se nyomja oda csupaszon! Legközelebb meg jössz azzal, hogy bedugta kicsit, vagy " véletlenül" felcsúszott a csupasz f..sz, de nem élvezett el, lehetsz-e terhes?

Ha nem akarsz gyereket, akkor vagy szedj tablettát vagy húzz a farkára gumit! A gumi még mindig kisebb "kellemetlenség" a gyereknevelés és gyerektartás fizetés mellett!

2014. máj. 20. 07:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Testet mindenhol tudsz venni dm rossman gyógyszertàr 400tól-3000 ftig találsz tesztet
2014. máj. 20. 08:09
 7/11 anonim ***** válasza:
Ja és nem kérdezik meg a korodat!!De szényen hogy ilyeneket nem tudsz de már szexelsz!!@Tanulj inkább!!
2014. máj. 20. 08:10
 8/11 anonim ***** válasza:
tünetek legkorábban csak egy hét múlva lehetnek, ilyenkor max szúrna és fájna a méhed de sokaknak még az sem. Bebeszéled magadnak, vagy csak a mensi meg az időjárás egyben, de tuti nem a terhesség
2014. máj. 20. 08:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Tesztért is még korán lenne szaladnod. Az aktustól minimum 14 napnak el kell telnie, és még akkor se teljesen megbízható.
2014. máj. 20. 10:47
 10/11 anonim ***** válasza:

Én fiùs anyuka vagyok,ès mindig érdekelt mikor tini lányok ehhez hasonló kèrdèseket tettek ide ki,így most megkérdezem:

Nektek milyen kapcsolatotok van anyukatokkal,hogy inkabb ide jottok segítségért (csak mert anonim tudsz maradni) ahelyett,hogy anyukadhoz fordulnàl.

Igaz èn màr "öreg32" èves vagyok,de annak idején a szüleim felvilàgositottak (igaz 17èvesen lett az elsô kapcsolatom),de ha bármi baleset történik köztünk a fiúval,akkor is anyukámhoz fordultam volna...!

Kèrdèsedre vàlaszolva:vegyèl tesztet a dm ben,müllerben kiszolgálnak 18èven alulit,ez nem szeszesital kategória!

2014. máj. 20. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!