Az előző ciklusomban késett a menzeszem 6 napot, csináltam két tesztet, mindkettő halvány pozitív volt, az második már erősebb, de sajnos megjött, és elég darabos a vérzésem!?
Ez azt jelenti, hogy elment a babám? :(
Holnap megyek nődokihoz, de kiváncsi lennék a tapasztalatokra!
Most már a következő ciklusom 8. napján tartok, és eléggé görcsölget, feszül a hasam! Ez mitől lehet?
Soha nem szoktam ilyet érezni a menzesz utáni napokon...
Köszönöm a válaszokat!
Szia
21.49. Különben nekem is azt mondta a dokim tavaly októberben hogy karácsonyi ajándékba megkapom a kis könyvem de sajnos a fa alatt nem volt semmi ilyen. Talán most holnap kell mennem hozzá és remélem hogy jót mond. Igaz pénteken negativat teszteltem de korán mert elvileg 12. nem várom.
Sajnálom! :(
Én 25-ére nem várom! Még be sem ágyazódott! (ha van minek egyáltalán)
Sajnálom, 21.31! Nekem se jött össze, de tudtam, mert nem jókor voltunk együtt. Első voltam.
Kérdezőnek sok sikert és még mindig várom az értesítést, mikor pozi lesz a teszt!:)
Igen, mindeképpen megírom, mi lett a ciklus eredménye! :)
Mindent megtettünk, hogy sikeres legyen, és utólag kiderült, hogy jókor is voltunk együtt! Meglátjuk!
Köszönöm a drukkokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!