Az előző ciklusomban késett a menzeszem 6 napot, csináltam két tesztet, mindkettő halvány pozitív volt, az második már erősebb, de sajnos megjött, és elég darabos a vérzésem!?
Ez azt jelenti, hogy elment a babám? :(
Holnap megyek nődokihoz, de kiváncsi lennék a tapasztalatokra!
Most már a következő ciklusom 8. napján tartok, és eléggé görcsölget, feszül a hasam! Ez mitől lehet?
Soha nem szoktam ilyet érezni a menzesz utáni napokon...
Köszönöm a válaszokat!
Szia.
Sajnos több az esély arra hogy elment mint arra hogy terhesség mellet megjött.Nekem 16.-án történt ez 15 pozi teszt 16.-án gyenge majd 17 darabos erős vérzés és rohadtul fájdalmas 18 mégerősebb . Most 2 napja barnázgatok és olyan érzésem van midjárt megjön remélem ez most ha baba meg is marad. A doki azt mondta nincs gáz ez előfordul van olyan aki észre se veszi. Azt is mondta lehet hogy most ebben a hónapban könnyeben előfordulhat a baba szerencsére magától letisztult teljesen és nem kellet beavatkozni így nem kell kihagyni. Remélem semmi gon
Szia utolso vagyok
Voltál dokinál? Mondott valamit? Remélem semmi gond sincs. Írj mindenképpen akár privátban is.
Szia! Azt mondta a dokim, hogy minden rendben van, nem látja, hogy volt-e baba, de ha darabos volt a menzesz, akkor valószínűleg volt!Szépen érnek a petesejtek, úgyhogy pár nap múlva bele kell húznunk! :)
Kaptam Clostilbegytet, hogy ha esetleg terhes leszek, akkor megmaradjon, és kicsit növeli is a teherbeesés esélyét! Azt mondta, megígéri, hogy 4 hónapon belül terhes leszek! Nagyon örültem, mikor ezt mondta!!!! :)
Első vagyok. Köszi!
Drukkolok Neked! Remélem, megírod, mikor +-at tesztelsz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!