Szerintetek van esélyem csupán "ezzel a módszerrel" teherbe esni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez nagyon sok mindentől függ, és mindenkéinél más, de tapasztalatokat szeretnék...
Kb. fél éve próbálkozunk a párommal. Nagyon szeretnénk már kisbabát. Azt tudtuk, hogy előre nem fog összejönni, de én fél évet jósoltam magunknak, hogy az alatt biztos összejön. De még mindig semmi. Igazából annyit teszünk ennek érdekében, hogy tényleg nagyon odafigyelünk az időzítésre. A jó alkalmakat, időszakokat nem hagyjuk ki. Szerencsére mindig tudom és érzem is, hogy mikor van peteérésem. Ebben az időszakban mindig tényleg együtt vagyunk. Akik hasonlóképp babát terveztek és így kezdtek el "nem védekezni", azoknak mennyi idő múlva jött a kis pocaklakó?
Köszönöm!
2014. máj. 14. 19:03
11/12 anonim válasza:
Az a baj, hogy nem biztos hogy jól érzed az ovu jeleit. Nekem mindig 17. Ciklusnap környékén voltak, aztán az első ovutesztes hónapban Kiderült, hogy a 14. napra esik. Akkor össze is jött :) és az is hülyeség hogy ez már rgörcsölés. Nyugi, nem rontasz azzal az esélyeiden, hogy időzítetek. Megmondom neked, hogy nálunk egy elég rossz együttlétből lett a baba, és tudod mit? Megérte akárki akármit mond. Egy leheletnyivel sem tartom kisebb csodának, mert itt van a pocakomban a harmadik "rágörcsölős" hónap eredményeként. Ami nekünk tehát bevált : ovuteszt, gyertyaállás, sok séta! Hajrá :) a fél év teljesen normális még
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2014. máj. 15. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!