Mikor teszteljek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudom, ez már a sokadik ilyen kérdés. Kicsit türelmetlen vagyok.

A ciklusaim nem szabályosak, így sohasem tudom, hogy mit is jelent a kimaradt mensi első napja. A ciklusom 16. és 19. napján voltunk együtt ami esélyes lehet. A hüvelyváladék alapján a ciklus 18. és 19. napján lehetett peteérésem. Napok óta tompa feszülést érzek a méhem környékén. Amit nem szoktam érezni mensi előtt. Mellfeszülést is tapasztalok, de ez mindig jellemző menstruáció előtt. Jelenleg a ciklus 30. napjánál tartok. Általában 28-35 nap között szokott megjönni. Szerintetek?

2014. máj. 14. 16:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor várd ki azt az 5 napot még. Ilyenkor ha rendszertelen a menzesz mindig a két menstruáció között eltelt leghosszabb időtartamot érdemes alapul venni a teszteléshez.
2014. máj. 14. 16:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Peteérés napja + 14 = nem várt napja.

A luteális fázis ugyanis rendszertelen ciklusnál is mindig állandó, és normális esetben 13-15 nap közötti.

2014. máj. 14. 16:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is vád meg a 35. napot. A tüneteket próbáld meg nem komolyan venni.
2014. máj. 14. 17:53
 4/5 anonim ***** válasza:
ha nagyon türelmetlen vagy és sok a teszted (pl netről rendelt) akkor ellőhetsz egyet 33. ciklusnapon, csak az a baj hogy ilyenkor a negatív se biztosan negatív. Meg még annyit szeretnék hozzátenni, hogy nekem napokkal előbb volt az ovum mint amire a hüvelyváladék alapján gondoltam, ez az ovutesztelős hónapon derült csak ki. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ugyanilyen logikával neked is lehet plusz mínusz pár nap eltérés, szóval ez így kicsit lutri :( persze logikus lenne megvárni a 35. ciklusnapot, de tudom milyen nehéz
2014. máj. 14. 19:46
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nincs netes tesztem. Megpróbálok várni minél tovább. Érdekes amit a 4-es válaszoló írt, eddig mindig azt hittem, hogy a folyóssá vált hüvelyváladék után lesz a peteérés egy két napon belül.

2014. máj. 14. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!