Mikor teszteljek?
Sziasztok! Tudom, ez már a sokadik ilyen kérdés. Kicsit türelmetlen vagyok.
A ciklusaim nem szabályosak, így sohasem tudom, hogy mit is jelent a kimaradt mensi első napja. A ciklusom 16. és 19. napján voltunk együtt ami esélyes lehet. A hüvelyváladék alapján a ciklus 18. és 19. napján lehetett peteérésem. Napok óta tompa feszülést érzek a méhem környékén. Amit nem szoktam érezni mensi előtt. Mellfeszülést is tapasztalok, de ez mindig jellemző menstruáció előtt. Jelenleg a ciklus 30. napjánál tartok. Általában 28-35 nap között szokott megjönni. Szerintetek?
Peteérés napja + 14 = nem várt napja.
A luteális fázis ugyanis rendszertelen ciklusnál is mindig állandó, és normális esetben 13-15 nap közötti.
Köszi a válaszokat!
Nincs netes tesztem. Megpróbálok várni minél tovább. Érdekes amit a 4-es válaszoló írt, eddig mindig azt hittem, hogy a folyóssá vált hüvelyváladék után lesz a peteérés egy két napon belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!