Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 30. nap. Tegnap negatív volt....

30. nap. Tegnap negatív volt. Mikor teszteljek?

Figyelt kérdés

Faradtság, folyamatos alhasi szurkálás, mindjárt megjön érzés, gyakori pisilés, folyamatos evés, de valamitol undorodás..

21-en voltunk együtt, normál 28 napos ciklusok vannak. 29. nap negatív teszt. Megőrülök már.

2014. máj. 5. 11:06
 1/8 anonim ***** válasza:

Miért őrülsz meg, amikor a 21-i aktusból ha lenne is valami, akkor leghamarabb (25-ös teszttel) MA lehetne (esetleg) kimutatni? Te meg tegnap teszteltél.

Kétnaponta duplázódik a hcg, holnap próbálkozz!

2014. máj. 5. 11:21
 2/8 anonim ***** válasza:

Türelem, kisanyám!

Ha már ennyitől megőrülsz, mi lesz később! Majd holnap tesztelsz megint!

2014. máj. 5. 11:59
 3/8 A kérdező kommentje:

Nagyon nehéz leírni, hogy miért vagyok az őrület határán :)

A lényeg, hogy már szeretném tudni az eredményt.

Elsiettem a tesztet... de a nemvart napjan mar sokaknak kimutatta, azert probaltam. Remenykedtem.

De most menyugtattam magam, hogy 'biztos nem vagyok' es most kicsit türelmesebbnek erzem magam, hiszen ezt mar befolyasolni ugysem tudom...

2014. máj. 5. 12:06
 4/8 anonim ***** válasza:
A 21. ciklusnapon, vagy 21-én voltatok együtt? Mert nem egyértelmű. Ha csak 9 napja voltatok együtt, akkor még nagyon korán teszteltél, ha 21-én , akkor nagyon nagy valószínűséggel nem vagy terhes. Mióta próbálkoztok?
2014. máj. 5. 12:35
 5/8 A kérdező kommentje:
apr. 21-en voltunk egyutt, apr 5-én volt meg utoljara, ma vagyok a 30. napon, es meg semmi
2014. máj. 5. 14:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát akkor már azért halványan is , de mutatni kéne ha babás vagy. Azért drukkolok persze!
2014. máj. 5. 18:43
 7/8 A kérdező kommentje:
Sajnos megjott.. persze most kesett...
2014. máj. 6. 11:47
 8/8 anonim ***** válasza:
sajnálom!
2014. máj. 6. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!