Nem rendszeres menstruáció esetén mikor teszteljek?
Figyelt kérdés
Eddig mindig pontosan 28 napos ciklusaim voltak, múlt hónapban 3 napot késett. Ha nem veszem figyelembe az előző hónapot, akkor mára nem várom, és nincs is semmi előjele szerencsére, mert babát szeretnénk. Mikor teszteljek, hogy tuti biztos eredményt mutasson? Nem akarok még egyet túl korán. Egy tesztet már csináltam hétfő reggel, ami negatív lett(clearblue digitális teszt)Nagyon babára utaló tüneteim nincsenek, csak enyhe görcs, és nagyon csekély barnázás még múlt vasárnap, talán enyhe feszülő érzés ott lent. Köszönöm a válaszokat2014. ápr. 30. 20:12
1/5 anonim válasza:
Nekem 30 es 50 nap kozottiek voltak a ciklusaim, rendszer nulla. Amikor probalkoztunk, akkor a leghosszabbat vettem alapul (51 nap), hiaba volt az elozo rovidebb. Jol tettem, nagyon-nagyon halvany pozi volt, meg igy is masfel hettel kesobb fogant mint hittem :)
2/5 anonim válasza:
RENDSZERES a menstruációd!
Tudod kinek nem rendszeres? Akinek egyik hónapban 32 napra, a másikban 26-ra, a következőben pedig 72 napra jön, azaz kimarad.
A rendszeres nem egyenlő a napra pontossal!
És a napra pontos NEM elvárás!
Egyébként azt szokták javasolni, hogy ha van türelmed, akkor várd ki az eddigi leghosszabb ciklusod szerint esedékes napot, azaz nálad 28+3.
3/5 A kérdező kommentje:
Szerencsémre szinte mindig pontos volt a ciklusom, a gyógyszer abbahagyása után kavarodtam meg, de aztán visszaállt a megszokott kerékvágásba. Éppen a múlt hónapra értem el, hogy nem kapott már sikítófrászt a férjem a gyerektémától, erre késett, aztán mégis megérkezett a "mikulás"...Ez az első próbálkozós hónapunk, tudom ez hülyeség, de annyira régóta szeretnék már babát, végre a férjem is, készen állunk anyagilag is, stabil a munkahelyem...Szóval akkor még 3 nap reménykedés :) Köszönöm a válaszokat :)
2014. ápr. 30. 21:37
4/5 A kérdező kommentje:
Ma meg mindig sehol semmi, megis negativat teszteltem reggel es tegnap is....
2014. máj. 3. 10:59
5/5 A kérdező kommentje:
Meg mindig semmi... Holnap lesz 1 hete, hogy kesik, feszul a hasam, szedelgek sokat, ha reggel csinalok egy tesztet az mar biztosan kimutatja mi a helyzet?
2014. máj. 6. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!