Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 17 évesen babát akarok!...

17 évesen babát akarok! Szerintetek?

Figyelt kérdés
17éves vagyok,lány. Nagyon szeretnék egy kisbabát. Barátommal másfél éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, mind ketten kötődőek vagyunk! Ő is szeretne babát, de kicsit fél tőle. Szeptembertől 150.000ftot keres havonta és 300.000ft ig mehet idővel a keresete. Véleményeket várok! Köszönöm!!:)

2014. máj. 13. 08:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Saját tapasztalatbol mondom, hogy várj. 17 évesen szültem és nagyon nagyon nehéz...
2014. máj. 13. 08:56
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
27 vagyok én is szeretnék csak még nincs mire nincs saját lakás stb te még várj
2014. máj. 13. 09:02
 3/21 anonim ***** válasza:
23%
Az, hogy ennyire fiatalon babát szeretnél azt jelzi, h szükséged van vkire, aki feltétel nélkül szeret és akit te is feltétel nélkül szerethetsz. Szerintem először kellene keresni egy pszichológust, akivel a családon belüli problémákat ki tudod beszélni. (egyébként ahhoz, h kényelmesen tudjatok hárman élni, legalább 350.000-re van szükség)
2014. máj. 13. 09:04
 4/21 anonim ***** válasza:

"150.000ftot keres havonta és 300.000ft ig mehet idővel a keresete."

Szeptembertől álláskereső, és idővel valaki felveszi minimálbérért.

2014. máj. 13. 09:08
 5/21 A kérdező kommentje:
Nem kell pszichológus!!! Nincs semmi probléma a családomban!! Figyelnek rám, törődnek velem!! Van a mehhemnel egy cysta, multheten derült ki, azt mondta a nőgyógyász hogy ez jóindulatú, de idővel atalakulhat rosszindulatuva , ami azt jelenti hogy nem biztos hogy tudok majd szülni. Nagyon szeretnék saját kisbabát!! Nem szeretném ha bekövetkezne az az idő hogy nem lehet, én meg csak halogattam a dolgot!!!!:(
2014. máj. 13. 09:10
 6/21 anonim ***** válasza:
Ha a barátod mégsem keres majd 150ezret, te meg semmit nem keresel, akkor miből gondolod eltartani a gyereket? Nulla végzettséggel, nulla háttérrel?
2014. máj. 13. 09:26
 7/21 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, hogy ezt írom, de még nagyon korai lenne gyereket vállalnotok. Először is másfél éves kapcsolat ilyen fiatalon még nem elengedő, hogy egy életre elköteleződj valaki mellett. Még nem is dolgoztatok, nem is éltetek együtt, így nem is derülhetett ki, miben különbözik a véleményetek. A második, hogy még a középiskolát sem fejezted be. Gondolom a leendő gyermekednek a legjobbat szeretnéd, és megadni neki mindent, amire csak szüksége lehet. Először fejed be a sulit, keress egy munkát, amiből el tudod tartani magadat. És harmadszor egy gyerek az életre szóló elköteleződés, nem tudod félretenni, ha úgy érzed mégsem megy. Elhiszem, hogy nagyon szeretnél babázni, és ebben a korban már előjönnek az anyai ösztönök is, de ha logikusan átgondolod, Te is belátod, hogy ennek még nem most van itt az ideje. Ha félsz a ciszta miatt, akkor beszélj másik nőgyógyásszal is, hogy mit lehet tenni, milyen esélyeid vannak és mennyiben befolyásolja ez a későbbi családalapítást, de ne ugorj bele átgondolatlanul egy ilyen komoly döntésbe. (főleg, hogy a barátod sem 100%-ig biztos benne, hogy bele kellene vágni, és inkább az ő félelme a reális)
2014. máj. 13. 09:32
 8/21 anonim ***** válasza:
Szerintem várj még 1-2 évet még akkor is fiatal leszel
2014. máj. 13. 09:32
 9/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A barátom nem vesztene el a munkáját mert a nevelőapjanal dolgozna! Tudom hogy fiatal vagyok, de valahol mégis bennem van az érzés hogy szeretném!! A barátommal már nagyon sok mindenen atmentunk másfél év alatt, mert a családi háttere nem egy idill.
2014. máj. 13. 09:47
 10/21 ivilicious ***** válasza:
23%

Hát..nem tudom, én egyedül keresek 170et, barátom,vagyis vőlegényem 300at, és még így is parázok :)

másfél év nem sok 17 évesen, nekem 17 éves koromban már 5 éves kapcsolatom volt,és még is vége...hát nem tudom...ti tudjátok :)ha ő is szeretné, akkor ti döntésetek.

2014. máj. 13. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!