Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez beágyazódás jele?

Szerintetek ez beágyazódás jele?

Figyelt kérdés
Már egy hete hogy együtt voltam a párommal ovu előtt egy nappal. Szombaton éreztem egész nap a hasszurkálást de nem erősek voltak. Vasárnap csak inkább akkor mikor délután lepihentünk,de hajnalba ahogy hason feküdtem arra ébredtem hogy szúr nem erősen ,de picit kellemetlen volt. Ahogy a hátamra feküdtem éreztem hogy mintha feszülne egy picit. Ma délelőtt nem éreztem ,csak most délután kezdett egy nagyon picit szurkálni , Szeintetek ez a beágyazódás tünete lenne? Mást nem tapasztalok.
2014. máj. 12. 18:10
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Gondolkodtam enis azon a szakman meg a fodraszon..de aztan még sem. Na figy. Elkezdtem merni a homet itt a diagram---》 [link] csak 19.tol 25.ig irja mert en azt irtam ameddig a mensi tartott nem pedig a ciklust. Nem tudod h h lehet azjavitani? Telon tudok fent lenni. Puszi
2014. máj. 25. 08:52
 42/47 A kérdező kommentje:
Csajszi én nem mérem a hőmet,mert nem tudom mindig reggelente ugyan abban az időben mérni. Az is csak a pete érèst mutatj a. Ahoz hoogy pontosan tud kiértèkelni minimum 3hónapon keresztűl mérned kell. Nekem ehhez nincs türelmem :) Én majd inkàbb ovu tesztezek. Az egyszerűbb. Holnap tesztet kell csinálnom mert furcsa volt a mensim . És majd ha a nő dokim vissza tèr a szabijàrol közlöm vele a problémàmat mert hol vér jött hol barna folyas. Lehet kérek majd hormon vizsgàlatott.
2014. máj. 26. 20:23
 43/47 anonim ***** válasza:
Hat nekem most 27napra jott. Azaz 27-14 az 13 a 13.napon lesz ovum allitolag..ugy h csutortokon lehet en is veszek még LH tesztet is. Ird hogy mi volt az orvosnal :))
2014. máj. 27. 09:56
 44/47 A kérdező kommentje:
Szia ne haragudj hogy csak most íroj. Na van e mar pocaklakod ? :)
2014. jún. 8. 09:18
 45/47 anonim ***** válasza:
Vasarnapra nem varom :) ovuteszteztem ez a homerozes vmi pocsek -.- a teszt szep ket csikos lett ugy h tuti jokor voltunk egyutt utana gyertyaallas stb :D 1 napot sem hagytunk ki. Most varunk mellem nőtt. 8.dpo vagyok 6.on mintha lett volna egy barna csik a bugyimon de nem tudom majd kiderul. Szurkalt is a hasam..pont mint multhonapban..eleg negativan allok ehhez a honaphoz nem tudom miert..paromnak is mondtam h felejtsuk is el ezt a honapot. Veled mizujs? :)
2014. jún. 9. 18:42
 46/47 anonim ***** válasza:
Sziiia:)) ma reggel nem vart utan egy nappal pozi lett a teszt :)) ugy hogy sikerult vegre. Veled miujsag? :))
2014. jún. 16. 06:51
 47/47 A kérdező kommentje:
Juhuuuuuuuu...... :) Gratulálok nagyon örülök ,hogy végre sikerült nektek :) Írtam üzit :)
2014. szept. 29. 13:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!