Szerintetek ez beágyazódás jele?
Szia !
Most leírom neked az én furcsaságomat ,amit már nem tudok hova tenni ,de eléggé zavar és idegesít. Hanyadik dpo-n vagy ? Én a 17-en. Na az én furcsaságom az az ,hogy már napok óta a mellem szórakozik velem. Úgy értve hogy mikor én mensi előtt állok úgy tud fájni hogy az valami borzalom é nem tudok hason aludni. De most egyáltalán nem ezt tapasztalom. Reggelente olyan közepesen szokott fájni a mellem, délutánra szinte elmúlik este felé vissza tért de akkor nagyon fáj. Napok óta ezt csinálja velem. De ma most annyiba más hogy reggel ugyan úgy kezdődött ahogy eddig ,délután óta nagyon nagyon picit fáj a mellem szinte nem is érzem csak akkor ha hasra fekszek de az sem kellemetlen és nem fáj csak érzem,hogy nagyon picit oldalt érzékeny. És ebbe az a furcsa hogy már ilyenkor tegnap kezdett úgy fájni és az elmúlt napokban is. Na mind1.... A másik ahogy írtam neked hogy barna folyásom van... ez is furcsa mert reggel a tisztasági betétemen mindig látszott. Most délután semmi az az órák óta semmi nemvolt a tisztaság betéten . Mondom felrakok már egy tampont nehogy most öntsön el és összevérezzek mindent 30 perc után kivettem és az volt az érdekes hogy egy pici maszatolás volt a tamponon már mint barna színű volt de nagyon kicsi . A színe nem változott világosbarna de a mennyisége meg változott mert olyan kevés van hogy kise folyik szerintem épphogy csak van valami és csak akkor látszik vagy tapasztalom ha felrakok egy tampont. most ment tisztasági betét és semmi..... Kíváncsi vagyok hogy mi lesz a vers vége.... Szórakozik velem most nagyon a hormonjaim :) Bár lehet hogy nem vigyorogni kéne ,de már én ilyen viccesnek fogom fel :) Kíváncsi vagyok hogy mi lesz holnap ,mesni vagy még mindig. Tesztet csináltam clearblue de nem mutatott semmit . Vagy korán csináltam még,vagy meni se lesz. Mármost tényleg nem tudom hogy mire számítsak ! Hamarosan szerintem kiderül. Ha ezen a héten nem jön meg hétfőn tesztelek megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!