Szerintetek ez beágyazódás jele?
Nekünk ez a harmadik hónap! Remélem hogy babádat érzed :)
Jaj azt elfelejtettem írni ,hogy ez a harmadik napja hogy mindkét mellem oldala topán fáj. Kicsit megijedtem,mert nekem mesni előtt szokott nagyon de nagyon fájni rentenetes érzés. De most valahogy furcsa mert nagyon tompán fáj és nem hat ki az egész mellemre csak oldalt fájnak. Remélem hogy ez azt jelenti ,hogy a szervezetem emlékszik arra hogy meg kellene lassan jönnie,de a baba miatt elmarad. Szerencsére nem erősödik a fájás... Nekem ez ami nagyon gyanús jel. Mert máskor már ilyenkor sírni tudok a mellfájástól most meg épp hogy picit érzem.Próbálom nem bele élni magam és nem minden percben ezen agyalni ,mert nem akarok nagyot csalódni. Remélem mind a 2en babások leszünk. De ha még se nem szabad elkeseredni mert egy új hónap egy újabb remény. :)
Jővő7en kedden. Remélem nem lesz mensi. Én 12 napon vagyok. Még mindig tompàn fàjnak a melleim de csak oldalt. Nem tudom hogy a folsav miatt de nagyon sokszor éhes vagyok .Ez is furcsa jel nekem mert én nem vagyok egy nagy étvàgyu. De mondom lehet a folsav miatt. A barna folyàsod elmùlt màr? Èn bizom benne hogy nem jelentkezik a barna folyâs mert nâlam mindig volt mikor pròbàlkoztunk ès folyton azt hittem hogy beàgyazòdàs és nem lett az mert utàna nekem mindig megjőtt. De neked baba legyen :)Folsavat szedsz ? Hàny éves vagy ? Èn 25
puszi
üdv: Timi
Csak halkan mondom..... De szerintem te babás vagy :) Nagyon azokat a tüneteket érzed és tapasztalod.
De szerintem nekem nem sikerült,szerintem nekem megfog jönni ,mert már rendesen fájnak a melleim. De nem baj majd a következőhónapba hátha sikerül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!