Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehetek terhes?

Szerintetek lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Szombatra nem vártam, akkor reggel teszteltem az negatív lett. Még ma sem jött meg, ezért ma reggel is teszteltem az szintén negatív. Egyébként a ciklusaim 30 naposak, és X-epil tesztet csináltam.

Mára már pozinak kellett volna lenni ha baba van , ugye?

2014. máj. 12. 14:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Ettől még lehetsz terhes. Az X-epil 25-ös teszt, nagyobb koncentrációt mutat ki a vizeletből, és az sem 100%, hogy pont félidőben volt az ovud, ha pedig később akkor egyértelműen később mutatják ki a tesztek is.
2014. máj. 12. 14:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja ami még lemaradt nekem pl csak a nemvárt utáni 4. napon lett extra halvány negatív a 10-es teszt. Szóval neked is van még remény bőven.
2014. máj. 12. 14:36
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm, reménykedem :)
2014. máj. 12. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!