Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? (Szoveg lent)

Lehetek terhes? (Szoveg lent)

Figyelt kérdés
Szoval mar lassan 3hete kesik es egy kicsit stresszesebb idoszakon vagyon tul raadasul most lettem beteg. Es a baratommal amikor szexeltunk ovszerrel vedekeztunk, de megfordult a fejembe hogy lehetett e valami baki. Szerinte nem. Lehet hogy a sok stressz miatt kesik? Lecci nyugtassatok meg. (Bocsi hogy nincs.ekezet)

2014. máj. 12. 12:24
 1/6 anonim ***** válasza:

3 hete késik,és még nem teszteltél?Hát mire vársz?

Az már biztosat mutat bármikor!

Hajrá!

2014. máj. 12. 12:26
 2/6 anonim ***** válasza:
A 3 hét késés alatt teszteltél már? Ha teszteltél és negatív akkor valószínű, hogy a stessz okozza, de a helyedben ebben az esetben mindenképpen felkeresnék egy nőgyógyászt. Ha még nem teszteltél akkor pedig itt az ideje, már ennyi idő késéssel délutáni vizeletből is kimutatja az eredményt.
2014. máj. 12. 12:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Meg nem teszteltem, csak 2het utan esett le hogy valami nem stimmel. Csak a jelei annak hogy meg fog jonni megvannak. Tiszta pattanas a fejem fajnak a melleim sltb. De nem jon meg es nem ertem...
2014. máj. 12. 12:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Istenem.. Mondd azt, hogy nem vagy ilyen buta!!! Ha terhes vagy akkor 7 hetes vagy már...

Ha nem terhesség okozta a késést akkor valami komolyabb dolog lehet, például hormonprobléma.

Ma szaladj el boltba és csináld meg a tesztet, kimutatja már bármikor.

2014. máj. 12. 12:44
 5/6 anonim ***** válasza:

AKKOR TESZTELJ!!!

És máris megvan a kérdésre a válasz!

2014. máj. 12. 12:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Ma megjott ugyhogy megnyugodtam:) csak a streszz volt a baj
2014. máj. 13. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!