Lehetek terhes? (Szoveg lent)
Figyelt kérdés
Szoval mar lassan 3hete kesik es egy kicsit stresszesebb idoszakon vagyon tul raadasul most lettem beteg. Es a baratommal amikor szexeltunk ovszerrel vedekeztunk, de megfordult a fejembe hogy lehetett e valami baki. Szerinte nem. Lehet hogy a sok stressz miatt kesik? Lecci nyugtassatok meg. (Bocsi hogy nincs.ekezet)2014. máj. 12. 12:24
1/6 anonim válasza:
3 hete késik,és még nem teszteltél?Hát mire vársz?
Az már biztosat mutat bármikor!
Hajrá!
2/6 anonim válasza:
A 3 hét késés alatt teszteltél már? Ha teszteltél és negatív akkor valószínű, hogy a stessz okozza, de a helyedben ebben az esetben mindenképpen felkeresnék egy nőgyógyászt. Ha még nem teszteltél akkor pedig itt az ideje, már ennyi idő késéssel délutáni vizeletből is kimutatja az eredményt.
3/6 A kérdező kommentje:
Meg nem teszteltem, csak 2het utan esett le hogy valami nem stimmel. Csak a jelei annak hogy meg fog jonni megvannak. Tiszta pattanas a fejem fajnak a melleim sltb. De nem jon meg es nem ertem...
2014. máj. 12. 12:40
4/6 anonim válasza:
Istenem.. Mondd azt, hogy nem vagy ilyen buta!!! Ha terhes vagy akkor 7 hetes vagy már...
Ha nem terhesség okozta a késést akkor valami komolyabb dolog lehet, például hormonprobléma.
Ma szaladj el boltba és csináld meg a tesztet, kimutatja már bármikor.
5/6 anonim válasza:
AKKOR TESZTELJ!!!
És máris megvan a kérdésre a válasz!
6/6 A kérdező kommentje:
Ma megjott ugyhogy megnyugodtam:) csak a streszz volt a baj
2014. máj. 13. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!