Tigrincs88 kérdése:
Idön túl halvány pozitív?
Figyelt kérdés
Pcos -s vagyok,nagyon rendszertelen a ciklusom.Utoljára április 5-én jött meg,tartott 5 napig.Azóta csak várok-várok, de nem jött meg.Tünetek jönnek,mennek.Ma délelött ,nem reggeli pisiböl teszteltem.Romed teszt.5 percig szugeráltam,negatív.Félreraktam.1-2 óra múlva ki akartam dobni,igaz halványan,de ott a csík.
Szerintetek?Most akkor mi van?
Azt ne kérdezzétek,hogy mikor volt peteérésem,nem tudom.
Szeretnénk babát.
A két gyermekemnél is nagyon nehezen mutatta ki mindenféle teszt.Sokáig halvány teszteket produkáltam.
2014. máj. 9. 19:03
11/16 anonim válasza:
Nekem is az elején időn túl lettek pozik a tesztek, szóval lehet babád lesz. Ismételj pár nap múlva. Drukkolok!
12/16 anonim válasza:
Ha időn túl,de egyértelműen ott a csík és rózsaszín akkor az pozitív.Elszínezni csak a hcg tudja a t zónát.Az időntúli dolgot azért találták ki a gyártók,mert 10perc után egyre szárad a teszt,és a száradási csík ne okozzon félreértést(olykor beszürkül) .. Szóval a tied pozitív,gratula!! :)
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Biztos hogy ott a csík,kivehetö rózsaszín.Még párom is látta éjjel 11-kor,amikor haza jött a munkából.Pedig szemüveges,nem igazán látja az apró dolgokat.De ezt egyböl kiszúrta,és még ö mondta hogy rózsaszín.
2014. máj. 10. 07:26
15/16 A kérdező kommentje:
Fekete pöttyökkel megjelöltem,hogy hol látom a csíkot.Élöben még mindig látszik,és rózsaszín.
2014. máj. 10. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!