Miért van az, hogy peteérésem óta (menszesztől 15. nap),36.8 és 37 fok között ingadozik a testhőmérsékletem? Már 3 hónapja csinálom a hőmérőzést, de még ilyen nem volt.
Peteérés után ha a tüszőrepedés is megvolt, felmegy a hőmérséklet. Ez mutatja általában, hogy megvolt tényleg a tüszőrepedés. (Persze vannak kivételek). Van esetleg görbéd? Többet tudnék mondani, ha látnám.
Esetleg előzőeket is mutathatnál.
Ha biztos, hogy a 15. napon vagy tr. után, akkor akár baba is lehet a dologban. Persze az ovuláció nem mindig pontosan a középidőben történik...
Szia!!
Köszönöm a válaszod.
Nem tudom hogy hogyan tudnám a netre felrakni a görbét,mert Én egy füzetbe írom...
De megpróbálok rájönni és rögtön felteszem ide.
Egyébként a 15. nap átlag,mert volt hogy 13. nap volt hirtelen magas a hömérsékletem,de volt hogy 16. nap.
Nem folyamatosan 15. napon van peteérésem.
De olyan még nem volt hogy már 8. napja folyamatosan ugyanazon a szinten van a hőmérséletem.
Nemsokára felrakoma görbét...
Látom mindedt! :)
Sajna nem mérsz egy időben, de azért a decemberi görbéd szép, és úgy nézem, hogy egy ma lehetsz a luteálisod 13 vagy 14. napján. Drukkolok, hogy ne jöjjön meg!
Az október görbéden is látszik a pé, csak a ciklus magasra húzta be az alaphőd, sztem csak 36,5 volt. A decemberi görbéd nagyon szép. Így kell kinéznie, és az a jó, ha (általában) középidő után, vagyis a peteérés után magasabb a hő. Ha nem megy fel magasabbra, akkor valószínűleg abban a ciklusban nincs pé, vagy tüszőrepedés.
Itt találsz nagyon sok információt erről és sok példagörbét is:
Illetve ha a cikluson benézel a topikokba, ott segítenek értelmezni a lányok.
Remélem tudtam segíteni. Majd írd meg mi lett az eredmény. Drukkolok!
Edit
Az októberi hónapban azért van magasabban a hőm,mert 2 hétg beteg voltam akkor.
Igen,ha minden igaz ma kéne megjönnie,de remélem nem fog.:-))Rá fogok menni az oldalra.
Nagyon köszönöm a segítséget!!!
Szia!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!