Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Átjárhatóságira nődoki is...

Átjárhatóságira nődoki is elküldhet/csinálhat?

Figyelt kérdés
Nődokihoz járok még egyenlőre 1 éve próbálkoznunk, mondta hogy menjünk el spermavizsgálatra és utána meglátjuk hogyan tovább. Már minden vizsgálat volt csak átjárhatósági nem. Szerintetek arra ő is elküldhet? vagy még az is lehet hogy ő csinálja a kórházba? főorvos egyébként ezért jutott eszembe hogy ez ők vajon csinálnak-e vagy csak meddőségi központba? Köszi előre is.
2014. máj. 8. 16:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem a nődoki csinálta - Hycosy (ultrahangos) volt.

Szerintem ha van hozzá felszerelése, akkor meg tudja csinálni.

2014. máj. 8. 16:49
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ, hát hogy van-e felszerelése azt nem tudom, sztk-ba járok hozzá, de a kórházba főorvosként dolgozik, hát majd elválik hogy van-e neki ilyen felszerelése.
2014. máj. 8. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!