Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy fájdalomcsillapító nagy...

Egy fájdalomcsillapító nagy bajt csinálhat? Bovebben lent!

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk- próbálkozunk is derekasan, de az eddigi hónapokban semmi. Most már azt hittem tuti az vagyok, de teszt négy napi késéssel is negatív, nagyon fájt a hasam, és úgy gondoltam akkor bekapok egy tablattát (mivel annélkul nem bírom a menzeszt, ugyanis igen nagy gorcseim szoktak lenni), de azóta sem jott meg! mi van ha van ott baba csak még titkolódzik?

2014. jan. 22. 14:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz egy fájdalomcsillapítótól.
2014. jan. 22. 14:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszi!
2014. jan. 22. 14:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Vannak direkt olyan fájdalomcsillapítók, amiket lehet terhesen szedni, ami nem káros az embrióra, illetve magzatra nézve.. Mert sok igen, főleg ha gyakran szeded. Nekem doki név szerint ajánlott egyet.
2014. jan. 22. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!