Megnéznétek a tesztemet, kérlek?
Figyelt kérdés
Ugye nem szellemcsík? Egy perc után kijött mindkettő. A felső képen a felső tegnapi, alsó mai. Az alsó képen a CB mai.
Köszönöm a válaszokat.
2014. máj. 8. 08:45
2/11 anonim válasza:
Ez bizony pozitív :D.....32 hete én is ilyet teszteltem, mint neked a második. Gratulálok :)
36hkm
3/11 anonim válasza:
Szerintem szèpen erõsödnek a tesztjeid.:-)
4/11 anonim válasza:
Tavaly júniusban nekem is ilyen tesztjeim voltak. 4 hónapos mar a kisfiam. Te is babat vársz! Gratulalok!
5/11 anonim válasza:
A cb-s egyérteműen pozitív, aztán a középsőn is látom halványan. Állapotos vagy:) Gratulálok!:)
6/11 anonim válasza:
a legalsó egyértelmű, de a középsőn is látszik halványan.
7/11 anonim válasza:
Szerintem kezdenek szépen csíkozódni a tesztjeid! drukkolok! :)
8/11 anonim válasza:
Az utolsón már elég jól látszik:) Gratulálok :)
Azt szeretném kérdezni, hogy mennyi idő után teszteltél? én május 13-ra nem várom. Mindenképp utána ad normális eredményt ugye?
9/11 A kérdező kommentje:
Utána ad, bár az én legelső tesztem olyan halvány volt, hogy csak fényben látszódott, 10.dpo-n volt. Szerintem véletlenül pont elkaphattam azt, hogy legelőször kimutassa. Amúgy csak azért csináltam meg, mert elhagytam a hőmérőm (máshol voltunk és ott felejtettem) és úgy voltam vele, hogy másik hőmérővel nem folytatom a ciklust. És mivel fájt a mellem (sosem szokott) és enyhe menstruáció-szerű hasfájásom volt (szintén sosem szokott, csak ha megvan) így csináltam másnap reggel tesztet.
2014. máj. 8. 10:04
10/11 anonim válasza:
Köszönöm a választ :) Boldog babavárást és jó egészséget kívánok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!