3 mg-os folsavból mennyit szedtek egy nap?
Figyelt kérdés
A tájékoztató 1,5-2 tablettát ír. Nem sok az?2014. máj. 6. 12:13
1/8 anonim válasza:
Nekem azt mondta a nőgyógyászom hogy kétnaponta egy tabletta
2/8 anonim válasza:
Az ajánlott napi adag 0,2-0,4 mg.
Az elviselhető maximális dózis napi 15 mg.
3/8 anonim válasza:
Nekem napi 1-et mondott a dokim. Nem szívódik fel az összes, úgyhogy nem sok.
4/8 anonim válasza:
Nekem is azt mondta a doki hogy két naponta egyet szedjek. A terhes vitaminokban 0,8 mg folsav van egyébként.
5/8 anonim válasza:
valószínű olyan folsavat vettél, ami nem terheseknek hanem vérszegényeknek szól. ők is szednek folsavat és nekik kell ennyi, amennyit a tájékoztató ír. Egyébként én is csak 5 mg-set kaptam, elfeleztem és abból vettem be naponta egy fél szemet.
ha direkt terheseknek kérsz folsavat, akkort az 400-as szokott lenni.
6/8 anonim válasza:
ezt a típusú folsavat szokták szedni. Nekem a patikus, majd a nődoki is ezt ajánlotta, meg itt az oldalon is.
7/8 anonim válasza:
kedves utolsó, nekem is ezt ajánlották amit linkeltél. ebből naponta 1 elég?
8/8 anonim válasza:
Azt mondta a doki hogy 2 naponta 1 szem bőven elég, mert a terhes vitaminokban csak 0,8 mg van, ha kiszámoljuk akkor elég lenne csak heti kettő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!