Akik E vitamint szednek teherbeesés céljából napi mennyit szedtek és melyik fajtából? Tényleg segit megvastagítani a méhnyálkahártyát? Egy nap maximum mennyit lehet bevenni?
1 szem, 400 NE-s (amerikai márka, nem emlékszem a pontos nevére)
Nem tudom, hogy mennyire segített ez vagy más, de abban a hónapban, amikor elkezdtem szedni, sikerült is a baba (előtte kb 8-9 hónapig nem).
Van egy ún. felső tolerálható mennyiség, de ez 10 000NE körül van, ha jól emlékszem. A napi egy szem bőségesen elég.
MI 9 hónapig próbálkoztunk, a 8. hónapban kezdtem el szedni Evitamin+folsavat, nem tudom hogy ennek köszönhető e hogy utána második honapban teherbe estem, de sztem vitaminnal ártani nem ártasz.
12+3hkm
Én napi 400 mg-ot szedtem. Még nem tudom, hogy sikerült-e a baba, de a dokim ma azt mondta, hogy az egy humbuk... Nagyon elismert meddőségi orvos, ezt hozzátenném!
Nem tudom... Nekem most késik a mensesem.
De páromnak a náthakor jól jött, az tuti, nem vérzett a orrnyálkahártyája, pedig mindig baj szokott ez lenni ilyen időszakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!