3 napi késés után már biztosat mutat a teszt?
Figyelt kérdés
Ma kellene megjonnie vagyis nem kellene:)!szombaton már teszteltem egyet ami negativ lett.Csutortokon tesztelek megint az már tuti eredmény lesz?A gond az hogy elég szeszélyesen jon meg az elmult 2honapban tobb napot sott volt hogy heteket is késett tehát a pár napi késésre nálam sajnos nem lehet alapozni.Menzi elott mindig tele vegyok pattanással sajnos ez most is igy van.A hom viszont már 1 hete szépen fent van 37 -37,2 kozott.Szerintetek??2013. nov. 4. 12:23
1/5 anonim válasza:
Ha egy hete van fent a hőd, akkor legjobb esetben is mostanában van beágyazódás. Kitolódhatott megint a peteérésed. Én legkorábban 5 nap múlva tesztelnék.
2/5 anonim válasza:
általában igen, de azért néha elöfordul hogy nem. Egyik barátnőmnek aktud után 20 nappal lett először pozitív a tezst pedig biztos hogy mikor volt peteérse mivel uh-os követés volt. De azzért ez a ritkább. Jó jel hogy a hőd fent van az hogy van-e pattanás nem mérvadó. A lgetöbb nönek ugyanazok a pre mens tünetei vannak mint máskor csak aztán nem jön meg.
3/5 anonim válasza:
szia!
nekem a nem vart elott 4 nappal mar pozitiv volt, de mielott teszeltem volna, azt olvastam h az egyik legbiztosabb jele a.terhessegnek az ha van pecseteloverzes es a hod 37 felett van, nekem nem volt pecseteloverzesem de a teszteles elott 4 napig reggel este mertem a homet es mindig 37 felett volt, a ciklusom 29napos volt.
neked hosszabbak a cikludaid igy lehet h kesobb kellene tesztelned, az viszont nagyon jo h 37 felett van ahod?:) sok sikert
4/5 anonim válasza:
Kedves utolsó, normális, egészséges esetben az utolsó mensestől a szülésig semmiféle vérzés nincsen.
Kérdező, a csütörtöki teszt már nagy valószínűséggel valós eredményt mutat! Szurkolok, majd írd meg mi lett, ha van kedved :)
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat!mindenképp megirom majd az eredményt:)
2013. nov. 4. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!