Tudnátok küldeni linket, hogy ti milyen e-vitamint szedtek?
Figyelt kérdés
Szeretnék e-vitamint venni a páromnak és magamnak, de tanácstalan vagyok melyik lehet tényleg jó. Nektek melyik készítmény vált be, vagy mit szedtek most?2013. szept. 20. 09:09
1/8 anonim válasza:
Én néhány hete kezdtem szedni a Vitamin E Bioextra kapszulát. a 200 Mg-osat. Nekem ezt a gyógyszerész ajánlotta
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! És éreztek valami hatást?
2013. szept. 20. 09:12
3/8 anonim válasza:
Max. 3 hete szedem. Úgyhogy egyelőre még semmi, de nagyon bízom benne. Az igazi hatás számomra az lesz ha 1,5 hét múlva pozitív lesz a tesztem:D
4/8 A kérdező kommentje:
Hát igen, az az igazi hatás, szurkolok Neked! :)
2013. szept. 20. 11:14
5/8 anonim válasza:
Köszi szépen. Gondolom nálatok is ez lehet a cél:) Nagyon drukkolok.
Ti mióta próbálkoztok? Nekünk ez a másofik hónap, első babánkra várunk.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen nekünk is ez a cél :)
Mi már lassan 1 éve próbálkozunk, de eddig semmi. A cickafark.palástfű pároson kívül mást eddig nem próbáltam.
2013. szept. 20. 11:29
7/8 anonim válasza:
Én a dm-be vettem dr. Chen féle 50 db van benne 200 mg os kb. 2000 Ft. Most tervezzük a tesót a kisfiúnknál ez bejött szedtük mindketten a férjemmel napi 1 szemet következő hónapban megfogant a kisfiúnk de azért tudtam mikor van ovum is!Sok szerencsét nektek! 1 éves Drágaság Anyukája
8/8 anonim válasza:
8 éve nagyon beteg voltam. A feleségem nem kevésbé. Egyre több "gyógyszer" gyűlt a fiókban, míg egy szép napon felfújtuk a pofánkat és kiborítottunk mindent. Ha már meg kell halni, hát legyen. Lenkeit kezdtünk szedni. Nem csak e-t, hanem komplettet. Kb 1 év után álltunk le vele, azóta köszönjük, jól vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!