14. dpo-n a hőm magas a teszt negatív. Ne reménykedjek? (hőgörbe)
Az eddigi ciklusok során 37 volt a legmagasabb hőm, de az is csak egy napig. Ma 37,1 volt és tegnap is, szóval elég magasan van az utóbbi napokban a hőm a megszokotthoz képest. Teszteltem reggel, de negatív. Valószínű hogy akkor meg fog jönni?
10 hónapja próbálkozunk. A ferfi is ugyan oda húzta most az ovut. Hát nem tudom mi lesz, mellem fáj, néha néha van mindjárt megjön érzésem, de ma pl. nem is nagyon érzetem a megjön érzést.Szerintem 2-3 nap és kiderül.
Sajnálom! :( Egy cipőben járunk...
Amúgy én már nem is hőmérőzök, nem stresszelem azzal is magam.
Fel a fejjel, kitartás!
Menj el hormont nézetni, talán egy kis kezeléssel sikerülhet!
Köszi, együtt érzek veled, már néztek hormont minden ok, voltam ciklus monitorozáson, megfelelő vastag volt a méhnyálkahártyám és a domináns tüsző is, ami megrepedt 22 cm-esen. szóval a peteérésnél is minden ok volt. Egyedül átjárhatósági nem volt még csak, és van egy olyan érzésem hogy az lesz a baj. Páromnak kell most spermavizsgálatra menni, de mivel neki már vagy 1 gyereke az előző házasságból így nem hinném hogy neki lenne baja.
Annyira szerettem volna ha természetes úton lesz babánk, de ettől már egyre távolabb kerülünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!