Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes maradhatok-e elso...

Andrea54 kérdése:

Terhes maradhatok-e elso alkalommal? Tudom ezt a kerdest sokszor hallotatok mar, de ez mas esett.

Figyelt kérdés
Elso alkalommal a parommal voltam.nekem is meg neki is az elso alkalom volt,de nem hasznaltunk gumit es nem is volt olyan hosszu,nem tartott sokat igy keves esely volt arra hogy elmenjen,de megis ereztem valamit mikor megtortent.csajok,lehetseges az hogy azt ereztem hogy kilovi?segitsegre lenne szuksegem.nagyon felek
2014. máj. 4. 22:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Yep
2014. máj. 4. 22:36
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Arra soha ne hagyatkozzatok, hogy "kiszámolod", hogy nem vagy termékeny. Még teljesen szabályos ciklus mellett is előfordulhat, hogy valakinek az ovuláció szokásos időpontján kívül van egy spontán tüszőérése.

Egy barátnőmnek így fogantak ikrei, a menzesze várható időpontja előtt pár nappal. (De ők szerencsére tervezett, várva-várt babák voltak.)

2014. máj. 4. 22:40
 13/16 Noydra válasza:
30%

Ha ez nem kamu, öld meg magad.

Ilyenkor mindig azt kívánom, legyél terhes. Csak szegény gyereket sajnálnám, hogy egy fogyatékos az anyja.

De remélem kamu.

2014. máj. 4. 22:44
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

De még mennyire!

Ha még benne vagy a 72 órában, akkor pánik szerűen menj esemény utánit szerezni!

Az ostoba bikádnak, meg a saját ostoba fejednek meg köszönd meg, hogy ilyen fiatalon, ráadásul elsőre egy ordas nagy hormon lökettel barmolhatod szét a testedet.

2014. máj. 4. 22:46
 15/16 anonim válasza:
0%
ha benne vagytok a 72 órába irány a doki ha már nem akkor a sex utáni 5-6 dik napon végezz el egy tesztet a biztonság kedvéért
2014. máj. 4. 23:09
 16/16 anonim ***** válasza:
43%

A szex után 5-6 nappal felesleges tesztelni. Majd akkor, ha nem jön meg. Szex után 5-6 nappal azok tesztelnek, akik 15 tesztet csinálnak lámpával és nagyítóval keresik a második csíkot, meg negatívba teszik át a fényképet, hátha akkor látszik valami. Felesleges. Ha a megfelelő időben tesztelsz, akkor egyértelmű az eredmény.

Amúgy én is azt kívánnám, hogy minden ilyen hülye legyen terhes, mert ha szerencséje lesz és valami csoda folytán nem marad úgy, akkor abból csak azt tanulja meg, hogy nyugodtan lehet védekezés nélkül kufircolni, nem is lett terhes. És majd még terjeszti is.

2014. máj. 6. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!