Olyan problémám van peteérés óta barnázgatok és vérzek hol jobban hol pedig alig valami és görcsök is vannak hozzá!?
Figyelt kérdés
Eddig nem volt ilyen bajom nem tudom mitől lehet elég kellemetlen! Most már 5 napja tart és meg ijeszt hogy mi ez ! Hozzá teszem az aktuális mensimig még 9nap van! És nem védekezünk a pàrommal!2014. máj. 4. 12:33
1/4 anonim válasza:
Nem tudom mitől lehet, de most hasonló van nálam is. Igaz én csak barnázom és törlésnél látszik, illetve nem görcsölök. Sosem tapasztaltam még ilyet, pecsételni sem szoktam menstruáció előtt, most meg középidőben ez jelentkezett, szerda este óta ez van... Nagyon nem tudom mi lehet ez. Remélem valaki ír majd mitől lehet ez, nagyon kíváncsi vagyok én is.
2/4 A kérdező kommentje:
Én is remélem valaki mond valami hasznosat mert engem megrémisztett!
2014. máj. 4. 13:28
3/4 anonim válasza:
Előző vagyok. Voltam orvosnál pénteken, mert én is megijedtem. Azt mondta semmi rendellenességet nem lát, van egy sárgatestem, illetve a méhfalam tele van vastag erekkel. Azt mondta ha bármi panaszom van menjek vissza. Éppen kutakodom a neten, hátha találok valami választ erre.
4/4 A kérdező kommentje:
az a baj nekem elég erős, nem vérzés de sötét barnás! ez lehet normális? és görcsölök is
2014. máj. 4. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!