Csak akkor kezd az LH teszt "pozitívosodni" ha már kezdődika peteérés, vagy lehet bármitől?
Figyelt kérdés
2014. máj. 2. 17:15
1/2 A kérdező kommentje:
csak mert nekem 3.napja ugyanolyan halvány pozi,nem gyengébb,n erősebb.az előző kérdés is ugyanaz,csak ez másra vonatkozik,de a magyarázat ugyanaz!:-)
2014. máj. 2. 17:18
2/2 anonim válasza:
mindig két csík lesz ezen a teszten, mert ez a hormon mindig ott van a szervezetben, nem úgy mint a hcg amit a babatermel.
akkor pozitív az lh teszt, ha a teszt csík erősebb a kontrollcsíknál, de lehet az is jó ha ugyanolyan, nem vagyo ebben annyira szakértő, nekem nem vált be.
meg függ mikor csinálod ezt a tesztet mennyi folyadékot ittál előtte......
nem tudom hány napos a ciklusod, de számolj vissza a végéből 14 napot na akkortájt kéne peteérésnek lenni, szóval előtte már csinálj ilyen tesztet pár nappal és akkor talán jobban látszik
De a hőmérőzés jobb szerintem és ingyen van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!