Ha az LH teszt nem lesz pozi a ciklus alatt, akkor nincs peteérés sem?
Pont twgnap delutan olvastam vagy szaz-szazotven visszajelzest a clearblue digi ovutesztrol.ott paran irtak h nem jelzett nekik ovut abban a honapban a teszt, megis terhesek lettek. Egyvalaki azt irta hogy o naponta ketszer is csinalta, reggel esveste es igy sem kapta el...megis terhes lett abban a honapban.
Mondjuk en ezt nem ertem hogy lehet de gondolom akik irtak nemcsak szorakoztak es ugy talaltak ki.
Ugyh ne konyveld el h nincs ovud.ha par honapig nindig nega szerintem nezesd meg dokival.az az eredmeny lesz a biztos. ..
Utolso vagyok.... csak most olvastam h meg most kezded hasznalni :-) sok sikert!
De am meg az jutott eszembe hogy olyat is olvastam h valaki negy eve probalkozott mikor elkezdte hasznalni es "kiderult" , hogy nincs ovuja.es elment dokihoz es tenyleg ugy volt...aztan nem irta vegulis h lett e baba v nem de a lenyeg h az o eseteben igaz volt amit a teszt mutatott, vagyis h nem volt ovu..
Reggel felesleges ovu tesztet csinálni, mindnek ott van a leírásában, hogy minden este, ugyanabban az időben kell elvégezni, előtte legalább két órával nem inni.
És LH tesztből az én tapasztalatom szerint nem érdemes 10-es erősségűt venni, mert csak becsaphat és álpozitívat mutathat. Ja és a kínai (netről rendelhető) tesztek sz*rt se érnek, csomó hibás van köztük, vegyél inkább drogériában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!