Ha megszakitassal vedekeztun peteeres alatt mennyi az eselye hogy teherbe estem?
50% az esély, azaz vagy teherbe estél vagy nem. a megszakítás tényleg nem védekezés. az a 4 év pedig semmit nem jelent. ha nem esel teherbe megszakítás mellett, talán lehet, h amúgy sem foganna meg a baba...
válasszatok valós védekezési módot, aztán ha tényleg babát terveztek és a megszakítás nélkül sem sikerül 1 évig, akkor van min elgondolkodni.
addig meg még mindig lepontozhattok... :)
Szia! Szerintem ez egy nagyon nagy hulyeseg, hogy a megszakitas nem vedekezes. Es az is hulyeseg, hogy ha 4 evig igy vedekeztetek, akkor valszeg nem lehetsz terhes! En tobb volt parommal is igy "vedekeztem", amikor szunetet tartottam a gyogyszerrel. Egyszer sem jott ossze a baba, viszont, amikor terveztuk a jelenlegi parommal, akkor azonnal terhes lettem.
Baromsag ezt allitani, hogy a megszakitas nem vedekezes. Sajat magam, es tobb baratnom is pelda erre, akik evekig megszakitassal "vedekeztek", egyik sem lett terhes, csak akkor, amikor akartak. Persze, megvan az eselye igy is, hogy terhes lehetsz, de ugyanugy tobb peldat tudok felhozni olyanra is, aki gyogyszer rendes szedese mellett lett terhes. Szoval amiatt semmikepp ne aggodj, h vmi gond lenne Veled, vagy a paroddal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!