Jaj lehet terhes vagyok?
Az a baj, h sokan nem a feltett kerdesekre valaszolnak. Nem ertem, miert kell beszolni a szerencsetlen kerdezonek, amikor egy kerdest tett fel. Kedves utolso, a kerdezo nem kioktatast kert. Mellesleg akkor okoskodj, ha Te az eletedet tokeletesen eled, mert egyebkent nincs jogod hozza.
Kedves kerdezo! Igen, megvan az esely, hogy terhes lehetsz. Persze, ha a megszakitasos modszerrel odafigyeltetek, akkor kicsi az eselye.
Persze, hogy nem kioktatást kért!
Azt kédezte, hogy ha védekezés nélkül járt benne f..sz, akkor lehet-e terhes!
A kérdése alapvető biológiai hiányosságokról árulkodik!
Ha már ennyit sem tud, legalább ezen a névtelen fórumon homályosodjon már föl egy-két lényeges dologról!
Például:
1. A ciklust a menstruáció első napjától számítjuk, senkit nem érdekel, mikor múlt el!
2. Egy alaklommal az ember vasztheti el a fejét és feledkezhet meg a védekezésről, na de 3 egymást követő alkalommal?
3. Peteérés nem mindenkinél középidőben van és nem csak középidőben lehet!
4. Szép teljesítmény, hogy a görcsölést kiváltó megannyi lehetséges ok közül egyedül a terhesség jutott eszébe! Persze, ha 3 szor is megülte azt a f..zt gumi nélkül...
5. De legalább mondtad, hogy venni kéne gumit...már csak venni kellett volna!
Nem kioktatást kért, de nekem 18 évesen,hogy lehet annyi eszem, hogy az ilyen dolgokkal tisztában vagyok?
Vagy én vagyok ennyire elb.szott :)?
Jaj, lehetsz.
De még az égvilágon semmit nem érezhetsz belőle, akkor se ha az vagy.
Minimum 2 hétnek kell az aktustól eltelnie a teszthez is.
Még ehhez fűznék hozzá:
"Előváladéka sem szokott lenni," - Képtelenség! Az előváladéknak fontos funkciója van, olyan NINCS, hogy valakinek ne legyen! Egyébként meg nem lehet érezni, szaga sincs. Ha pedig már megmozgatta benned, szemmel se lehet észrevenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!