Menzesz után 3 nap gumi nélkül szeretkeztünk a barátommal.Gumit szoktunk használni,de akkor elfogyott,így gondoltuk megszakítással megoldjuk a dolgot.Mondtam is hogy csak vegyünk majd óvszert.Tegnap a hasam aljánál nagy teltséget éreztem,ma meg görcsölget a hasam,mintha megakarna jönni.20-án múlt el a menzeszem.Van okom aggódni? 24l
"semmit nem érezhetsz belőle"- én pont ezt éreztem, amit leírt. De 3 nap nem pótoltátok a gumit???? Akkor valószínű örültök is, ha lesz baba. Az első szülésre 25 évig javasolják az orvosok ideálisan.
2014. máj. 1. 19:10
12/30 anonim válasza:
"én pont ezt éreztem"
De nyilván NEM kb. 1 hétre rá, amikor még épphogy csak elkezdődik a beágyazódás (már ha van baba), mivel ekkor még biológiai képtelenség bármit is érezni, mivel a HCG hormonra reagál a szervezet tünetekkel, az meg a beágyazódással kezd el termelődni és el kell érnie egy mennyiséget, hogy "felborítsa" tünetekkel a szervezetet!
2014. máj. 1. 19:21
13/30 anonim válasza:
(de igen, és 10 nap telt el neki is, semmi más,se émelygés, hányinger)
2014. máj. 1. 19:26
14/30 anonim válasza:
Beképzelted magadnak. 7-10 nap telik el a beágyazódás kezdetéig, az meg 5 napig tart fixen.
2014. máj. 1. 19:28
15/30 anonim válasza:
lehet
2014. máj. 1. 19:31
16/30 anonim válasza:
szóval nem csak becsúszott hanem sorozatban voltál hülye...3x ...
és miért csodálkoznak a reakciókon?
Nem volt előváladék? ja és azt honnan tudod megint Iq bajnok kijelentés ...
2014. máj. 1. 22:48
17/30 A kérdező kommentje:
Lehet hogy hülyeséget csináltunk,bár meg kell jegyezni hogy mások évekig így védekeznek,nekem meg mind 3X időben kivette a barátom.Nem tervezett baba lenne ha jönne,de biztosan nem vetetnénk el,valahogy megoldanánk.Nem tudom miért fáj sokaknak a kérdésem,gondolom sokan várnak itt rég babára stb.Amikkel piszkálódtok,azokkal én is tisztában vagyok(google).A biológia megy,én a tünetek(görcsölés,teltségérzet) végett vagyok tanácstalan,mert még nincs gyermekem.Tisztelet a kivételnek,meg tényleg senkit nem akarok bántani.
2014. máj. 2. 07:33
18/30 anonim válasza:
" Nem tudom miért fáj sokaknak a kérdésem,gondolom sokan várnak itt rég babára stb."
Nekem konkrétan az fáj, hogy tök evidens dolgot kérdezel...védekezés nélkül ke.félsz, akkor lehetsz-e terhes? Szerinted? :-D
2014. máj. 2. 07:38
19/30 A kérdező kommentje:
:) nem az jön le,hogy neked konkrétan az fáj.. :P bocsáss meg,de azért nem bennem ment el.Én ezért nem tudom magamat hibáztatni.Olyan sok tökéletes ember van -.- Kíváncsi lennék ha az ilyen kommentelőknek egy közeli rokonánál(édesanyja,testvére stb) megtudná hogy szeretkezett életében megszakítással... és basszus náluk élőben mit reagálhattok,ha engem így látatlanban leírtok?.:) vagy az más?
2014. máj. 2. 08:24
20/30 anonim válasza:
Cicám, mindenki szexel életében védekezés nélkül! Csak ugye van, aki eljut idáig, hogy tudja ennek milyen következményei vannak!
És van, aki a kis lelke megnyugtatására itt kérdezgeti, hogy lehet-e terhes, ha csak kicsit du.gták meg gumi nélkül és nem ment el bennük a pasi!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!