Két csíkos lett a tesztem, viszont ment már el babám. Ilyenkor az elején mit kell szedni, ami segít megtartani a babát?
Nekem lombikkal lett babám.
Utrogestén hüvelykapszulát adnak, ír fel az orvos, ami olyan hormont tartalmaz.3x2 vagy 3x3
De, hogy adnak e recept nélkül, azt nem tudom.
Szia! Szed a terhesvitamint!
Az előző babád való színű azért ment el mert beteg lett volna ha a világra jön,DE ez nem azt jelenti,hogy ez a tündérke is feltétlen elmegy.
Ha nincs semmi gond akkor ne azon rágódj, hogy jaj el fog menni,próbálj pozitívan gondolkodni és inkább azt mondogasd magadnak, hogy NEM LESZ SEMMI GOND A BABÁVAL!
Pihenj sokat és élvezd a terhességed és a karácsonyt mert te kaptad a legszebb ajándékot a kis pocaklakót!!!!
Ne negatív dolgokon gondolkozz mert ha valamin sokat gondolkozol az be fog teljesülni!Csak pozitívan!
Gyönyörű Karácsonyt és baba várást kívánok neked!
Kriszta 2 kis lány boldog anyukája.
Köszönöm kedvességed!
Sajnos dolgozom,nem tudok sokat pihenni,de terhes vitamint vetettem férjemmel.
Boldog Karácsonyt neked is!:)
Szia!11:15 vagyok!
Na mi van veletek?
ugye minden rendben?
Drukkolok nagyon értetek!
Igyekeztem pihenni egész nap,most éjjel dolgozom,holnap szintén pihenés,27-én reggel pedig megyek dokihoz.
Szedem a Gravidát,magnéziumot,folsavat,minimális barnázás viszont még van. Reméljük,hogy minden rendben lesz,nagyon szeretnénk már ezt a kis angygalkát!
Köszönöm,hogy érdeklődtél felőlem! Remélem szépen telik a karácsonyod!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!