Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A kislányom 15 naposan meghalt...

A kislányom 15 naposan meghalt szívfejlődési rendellenessége miatt. Szeretnénk kistestvért, de félünk, hogy mégegyszer bekövetkezhet. Milyen esélyekkel indulunk?

Figyelt kérdés
Elvileg majd a 18. héten speckó ultrahangon megnézik a kistesót, de az se nagy vígasz, hogy ha goind van, akkor nem kell kivárni a 40 hetet. Mégegyszer nem élném túl. Rengeteget szenvedett a kis Angyalkám, és nem szeretnék mégegyszer ilyen fájdalmakat okozni a gyermekemnek.
2009. dec. 22. 23:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
én csak bőgök... nagyon sajnálom, ezt mi fel sem tudjuk fogni. Segíteni nem tudok sajnos, de szívből kívánok nektek rengeteg erőt, egy egészséges kisbabát, és nagyon sok boldogságot!
2009. dec. 29. 18:34
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom, erre tényleg nincs szó....

Én úgy érzem hogy bármilyen félelem és aggódás ellenére( ami természetes ebben az esetben) EZ NEM TÖRTÉNHET MEG VELETEK MÉGEGYSZER!!!! De ezt sajnos 100%ra senki sem modhatja, még orvos sem. És nem hiszem hogy kimondja bármelyik is, mert később őt terheli a felelősség.

De én hiszem hogy ez nem fog veletek mégegyszer megtörténni és drukkolok nektek ezerrel! Ne adjátok fel!

Nagyon sajnálom ami történt, fogadd őszinte részvétem! És remélem hogy a kistesó begyógyitja majd a sebeket! Vagy legalább némiképp feledteti.

2009. dec. 29. 21:21
 23/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a kedves, bíztató szavakat!
2009. dec. 29. 23:58
 24/25 anonim ***** válasza:

Tavaly decemberben ugyanígy halt meg a barátnőm bátyjáéknak a kisfia. 1 hónapig élesztegették újra, aztán megbeszélték a dokival, hogy legközelebb már nem próbálkoznak az újraélesztéssel, elengedték.

Most decemberben pedig megszületett a teljesen egészséges kislányuk!

Neked is ezt kívánom!!!

2009. dec. 30. 23:16
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a bíztató szavakat, és egyben Kívánok Boldog Új Esztendőt!
2010. jan. 1. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!