Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A kislányom 15 naposan meghalt...

A kislányom 15 naposan meghalt szívfejlődési rendellenessége miatt. Szeretnénk kistestvért, de félünk, hogy mégegyszer bekövetkezhet. Milyen esélyekkel indulunk?

Figyelt kérdés
Elvileg majd a 18. héten speckó ultrahangon megnézik a kistesót, de az se nagy vígasz, hogy ha goind van, akkor nem kell kivárni a 40 hetet. Mégegyszer nem élném túl. Rengeteget szenvedett a kis Angyalkám, és nem szeretnék mégegyszer ilyen fájdalmakat okozni a gyermekemnek.
2009. dec. 22. 23:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

1. vagyok újra. Megkönnyeztem amit írtál :( Nekem is volt egy elhalt terhességem a 10. héten, de természetesen ez nem mérhető a Ti esetetekkel. Szerintem űzd ki a rossz (negatív) gondolatokat a fejedből, és igenis legyen kistesó, akit imádhattok és aki megnyugvást fog majd adni valamennyire. Dokik persze nem mondhatnak semmit, de szerintem alaposabban fognak vizsgálni Téged, ha jön a baba!!!

Kellemes és Szép Karácsonyt kívánok Nektek! :) És a többi válaszolónak is!

2009. dec. 23. 15:24
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nagyon sajnálom, ami a babátokkal történt. Ami talán egy kis vígaszt, reményt nyújthat, hogy nem örökletes problémáról volt szó, hanem szívfejlődési rendellenességről. A barátnőm kisfia is ilyennel született, előzőleg ők se tudtak róla, hogy baj lenne. Ő 1 vagy másfél hónaposan ment el. Azóta van két teljesen egészséges gyereke. Ha meg tényleg találtatok valóban hozzáértő orvost, akkor ő biztosan alaposan meg fogja nézni a picikét, hogy nehogy újra baj legyen.
2009. dec. 29. 15:24
 13/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Minden olyan hozzászólás nagy lelki erőt ad, ahol a kovetkező babák egészségesek lettek.
2009. dec. 29. 15:28
 14/25 anonim ***** válasza:
Úr Isten! Ezen most teljesen kiakadtam. Sírok a billentyűzet felett :((((((( Végtelenül sajnálom ami történt.:( Olyan szerencsés vagyok, hogy az én kisfiam teljesen egészséges. Nem tudnám elviselni ha valami baja lenn. Leírhatatlan fájdalmad lehet... nem is tudom mit mondjak... Ez annyira szomorú:( Azt kívánom neked, hogy soha többé ne kelljen átélned ilyen szörnyűséget és hogy ajándékozzon meg a jó Isten egy gyönyörű egészséges kisbabával, mert te, ti aztán tényleg megérdemlitek!
2009. dec. 29. 16:01
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Szívből sajnálom, ami Veletek történt. Az én unokatestvérem is szívbetegen született, egy lyuk volt a szívén. Lemondtak róla az orvosok,a szüleim a kórházban keresztelték meg, hogy ne menjen pogányon a másvilágra... de szerencsére életben maradt. Utánna a nagynénémnek egészséges ikrei születtek. :)) A mai napig nem tudják, mi okozta a betegséget. Ő pedig él, s jól van.Nem végezhet nehéz fizikai munkát, de ettől függetlenül teljes életet él.S azóta eltelt kb 25 év. Sőt, éppen ma hívott, hogy kisbabájuk lesz, ráadásul nekik is ikreik lesznek.:))) Kitartást nektek s fel a fejjel.Sok sikert kívánok!!
2009. dec. 29. 16:31
 16/25 anonim ***** válasza:
Ez tényleg borzasztó tragédia. Teljes szívemből kívánom Nektek a lehető legjobbakat!!!
2009. dec. 29. 17:30
 17/25 anonim ***** válasza:

Szia! Fogadd részvétem! rettentően sajnálom, hogy ez történt és ennyit kellett szenvednetek! Remélem, tudok egy kicsi vígaszt nyújtani azzal, hogy velünk is ez történt, de hála az istennek, nálunk nem született meg a baba betegen. A 20. héten mentünk nagy genetikai uh-ra és ár nem volt szívhangja a pici fiunknak. Az orvos azzal vígasztalt, hogy a sok rossz közül a jobbikat fogtuk ki, mert ez kromoszóma hiba volt és nem ismétlődik meg még egyszer! Fonots, hogy olyan orvos mondta, aki a Magzat Diagnosztikai Központban dolgozik és sok ilyet látott már. Sajnálom, hogy nektek nem vették észre időben.

Mindezek ellenére te sem és én sem leszünk már nyugodtak soha. Mindig is a félelem bennünk lesz, mert ezt anyaként átélni.... De fel a fejjel, legyenek terveid és legyen tesó, de előtte gyászold meg a babádat! Én sokat sírtam és kerestem hasonló történeteket és olyan oldalakat ahol ezzel foglalkoznak. Kívánok neked leki békét és kitartást!

2009. dec. 29. 17:34
 18/25 anonim ***** válasza:
Teljes szívemből sajnálom,ami Veletek történt(mint 2 gyerekes anyuka pláne).Mérhetetlen düh van bennem,mert nem értem,h hogyan nem látták a a 4D-n?!Nálunk a doki a pitvarokat,a kamrákat,az ereket és mindent megmutatott!Amennyiben nem öröklődő,akkor kb.annyi esély van rá,mint nekem,vagy bárki másnak!
2009. dec. 29. 17:35
 19/25 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Az lemaradt, hogy velünk 6 hete történt és tapasztalatból mondhatom, hogy most még nem hiszed el biztos, de az idő segít. A fájdalmat enyhíti egy kicsit, és a baba emlékét erősíti!
2009. dec. 29. 17:37
 20/25 anonim ***** válasza:
Részvétem. :( Remélem, ez nem reklám: dr. Hajdú Júlia prof. asszony a SOTE I-es női klinikán a legprofibb ultrahangos, a szív a szakterülete. Minket hozzá küldött a dokim, milliméterre megnézett mindent.
2009. dec. 29. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!