17. ciklusnapomon elkezdett keményedni a mellem, ma a 19. ciklusnapomon szurkálódásokat érzek a méhbe. Voltak valakinek ilyen előterhességi tünetei?
Figyelt kérdés
Április 6-án, 8-án, 13-án, 17-én és 20-án voltunk együtt a párommal. A nőgyógyász 16-án vizsgált, akkor egy 17mm-es érő tüszőt látott. Sikerülhetett?2014. ápr. 22. 09:56
1/8 anonim válasza:
Szia, mikor volt a menstruációd első napja?
Nekem 2-án volt az első napja, 15-én volt negatív az ovu tesztem, én ma vagyok a 20. ciklusnapon, nekem fáj a mellem, keményebbek és érzékeny is, kicsit szúrkál a petefészke.
Szerintem ti nagyon jó időpontban voltatok együtt. Drukkolok, remélem sikerült :)
Én 30-ra nem várom, nagyon nem :)
2/8 A kérdező kommentje:
Szia! Nekem április 4-én volt a menstruáció első napja, de a 3. napon már alig volt valami. Én május 1-re nem várom!
2014. ápr. 22. 10:59
3/8 anonim válasza:
Elírtam, 21 ciklusnapon vagyok :) Nekem is 3 napig tart mindig.
Ezek a peteérés jelei is lehettek egyébként, nekem utána 2-3 napig még fájt petefészkem, nem mondanám terhességi tünetnek, mivel a beágyazódás el sem kezdődött.
Ha 16-án volt 17mm az kb. 19-20 körül repedhetett meg.
Drukkolok neked, majd írd meg ha teszteltél, én is jelentkezek :)
4/8 A kérdező kommentje:
Rendben :)Azért kérdeztem, mert 16-án a nőgyógyász azt mondta még 1-2 nap és megreped, de aznap este nagyon szurkálódott a petefészkem, így gondoltam lehet korábban repedt meg.
2014. ápr. 22. 11:33
5/8 anonim válasza:
Bármi előfordulhat, hisz nem vagyunk a nagykönyv szerint programozva :)
6/8 anonim válasza:
Ez inkább peteérés lehet, terhes tünetnek nagyon korai lenne. De ha sikerült, tuólag nyilván rá lehet fogni. Drukkolok!!
7/8 A kérdező kommentje:
Hát remélem nem késői peteérés, mert mindig 28 naposak a ciklusaim és túl kevés lenne a luteális fázis. Remélem értett hozzá a doki és tényleg megrepedt akkor, amikor mondta.
2014. ápr. 22. 13:56
8/8 A kérdező kommentje:
Illetve a 12. naptól használok progeszteron krémet, talán ez is lehetne az oka a dolognak?
2014. ápr. 22. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!