Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vérezgetések vagy éppen...

Vérezgetések vagy éppen menstruáció terhesség legelején?

Figyelt kérdés

Aki tapasztalt ilyet, kérem írjon, hogy milyen jellegű volt a vérzés, meddig tartott, mi lett a babával?

A nem várt előtti héten barnáztam, aztán vége lett, majd nem jött meg rendesen, hanem újra barnáztam pozitív teszt mellett...ebből vetélés is lehet, az is így indul, vagy terhesség alatti menstruáció?? Köszönöm!

2014. ápr. 20. 14:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem igen hamar kimutatta a teszt,hogy babát várok. A nem 1.én kellett volna hogy megjöjjön elvileg,én pedig 2.án kezdtem vérezni,mintha menstruálnék. Rendes élő vér. Az vetélés volt. :(
2014. ápr. 20. 17:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Második babámmal voltam így.

20. nap körül 2-3 napig barnáztam enyhén majd elmúlt. A nemvárt napján és még utána a 10. hétig időközönként barnázgattam. Volt mikor picit élénkebb volt a színe, de korántsem volt olyan mint a rendes menstruáció!!!

6. héten elmentem vele orvoshoz...UH semmi rendelleneset nem láttak. Szednem kellett rutascorbint amíg el nem múlt. De van erre valami vényköteles is, de nekem szerencsére arra nem volt szükségem!

Elég korai, akármi lehet még belőle, de drukkolok neked nagyon, hogy ne legyen semmi probléma!!!

2014. ápr. 21. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!