Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A férjem eldurrant mielőtt...

A férjem eldurrant mielőtt betette volna, majd spermás kézzel kényeztetett, belém nyúlt többször. Lehetek terhes peteérés idején?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 19. 18:54
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Mert 10 órát dolgozott, 5 öt vezetett és kinyúlt. Azért. Ma meg már ment vissza.
2014. ápr. 19. 20:03
 22/31 anonim ***** válasza:
79%

De látom nektek se jött össze mostanában egy jó d.gás mert nagyon bunkók vagytok!

Kérdező,lehetsz terhes van akinek becsúszik igy is. De az is hogy nem voltnez elég. A sperma igy is hatékony. Olvastam olyat is aki direkt ugy esik teherbe hogy gumiról leszedi és magába "teszi" a spermát vagy fenykendőbe tett spermával.termékenyiti meg magát. Kissebb igy az esélye de előfordulhat. Remélem sikerült,de azt remélem tudod hogy igy neked nehéz lesz a babával egyedül szinte.

2014. ápr. 19. 21:15
 23/31 anonim ***** válasza:
85%
* fecskendőbe
2014. ápr. 19. 21:16
 24/31 A kérdező kommentje:

Értem. Köszönöm.

Igen, most nehéz az igaz, de javítunk a körülményeken idővel.

2014. ápr. 19. 21:40
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam végig a kommenteket, csak addig, hogy szeretnétek babát. Nos igen, így is van esély babára, de nyilván kevesebb, mintha rendesen fejeztétek volna be. Ha akar jönni az a baba, akkor jönni is fog. :)
2014. ápr. 19. 22:03
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha hátrahajló méhed van, akkor nem sok esélye van szerintem. Jó tanács, ha legközelebb "jól sülnek el" a dolgok: tegyél párnát a feneked alá, és ne törekedj orgazmusra. Szex után pár perc gyertyaállás. Amúgy a 4 hónap próbálkozás egyáltalán nem sok, főleg, hogy alig találkoztok.
2014. ápr. 19. 22:05
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Először a kérdésre: esélyes, de tényleg nem nagyon.

Másodszor: én mindkét gyerekkel 2. hónapban lettem terhes, pedig hátrahajló méhem van. A dokim szerint ez pusztán csak olyan, mint hogy valaki jobb vagy bal kezes. Rövidítsétek le az előjátékot, esetleg izgasd csak magad, aztán durr bele ;)

2014. ápr. 19. 23:42
 28/31 anonim ***** válasza:
18%
hat en 3 szor voltam eddig terhes de nem a ferjem kezetol hanem a f*rkatol :D:D:D
2014. ápr. 20. 03:46
 29/31 anonim ***** válasza:
25%

" Jó tanács, ha legközelebb "jól sülnek el" a dolgok: tegyél párnát a feneked alá, és ne törekedj orgazmusra"

Ne törekedj orgazmusra...:-D végülis akkor talán eljut addig a pasija, hogy be is tegye. Aztán elsülhet! :-D

2014. ápr. 20. 06:15
 30/31 anonim ***** válasza:
Szia! Kismama lettél azóta?
2016. jún. 18. 13:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!