Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A férjem eldurrant mielőtt...

A férjem eldurrant mielőtt betette volna, majd spermás kézzel kényeztetett, belém nyúlt többször. Lehetek terhes peteérés idején?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 19. 18:54
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
88%
természeten lehetsz terhes,de azért így SZERINTEM nem nagyobb valószínűséggel,mint a ...!drukkolok.a többieknek üzenem,hogy a kedves kérdező leírta,hogy az lenne a cél,hogy teherbeessen,VEGYÉTEK MÁR FIGYELEMBE!szexualis témát nem lehet szépen megfogalmazni,mindig undorító lesz,holott mindenki csinálja és élvezi!
2014. ápr. 19. 19:35
 12/31 anonim ***** válasza:
80%
istenem. itt kéredzni sem lehet, mert rögtön le van oltva a kérdező. Ha szegény akkor azért ne szüljön, ha gazdag azért ne, abortusz sem jó mert gyilkosság, de ne is legyen gyereke annak aki hülye/szegény stb... Mi van itt utóbbiakban?! Kedves kérdező: Igen van rá esély bár nem sok! :)
2014. ápr. 19. 19:35
 13/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2014. ápr. 19. 19:37
 14/31 A kérdező kommentje:
Egyébként a férjem Délamerikai vegyészmérnök és színes bőrű. És bocs hogy él. Hogy élünk és szeretünk.
2014. ápr. 19. 19:41
 15/31 anonim ***** válasza:
85%
nem kell ezeket itt komolyan venni,ne vedd fel,aki ien gyökér azzal ne foglalkozz,legyél Te más!azert mert tényleg lényegre törően fogalmaztál,ők azt vonták le,hogy hülye vagy,de valószínű,hogy értelmesebb vagy mindegyiknél!
2014. ápr. 19. 19:49
 16/31 anonim ***** válasza:
86%
bocsi,15ös válaszoló voltam
2014. ápr. 19. 19:49
 17/31 anonim ***** válasza:
37%

" A kérdező kommentje:

A baba lett volna a cél.."

Tényleg? Akkor nagy hiba volt mellé durranni! :-D

Ha addig sem jut el a kedves gyorstüzelő, hogy berakja, akkor nehéz lesz a gyerekgyártás! Hacsak nem lánat növesztenek a spermái és bemásznak a lepedőről a hüvelyedbe! :-D

2014. ápr. 19. 19:54
 18/31 A kérdező kommentje:

Köszi, kedves vagy. Hát..tényszerű voltam.

Ha nem, (2 hét múlva úgyis kiderül) akkor várhatok még 1 hóapot...

Már 4 hónapja próbálkozunk, ráadásul hátrahajló méhem van.

2014. ápr. 19. 19:56
 19/31 A kérdező kommentje:

Hogy te milyen okos vagy!!

AZT tudom, hogy kellett volna, most az volt a kérdés, így, van e rá esély, figyelembe véve hogy valószínű a folyásból ítélve termékeny időszakban vagyok!

De gondolom, a kérdésre te nem tudsz normális választ írni

2014. ápr. 19. 19:59
 20/31 anonim ***** válasza:
37%
És ha már ennyire kanos volt, miért nem hágott meg utána még egyszer?
2014. ápr. 19. 20:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!