Pontosan hányadik naptól tapasztalható az émelygés a megtermékenyülés után?
Jóval utána.
Jó esetben hamarabb tesztelsz pozitívat.
A rosszullétek kb. a 6. héttől várhatók (kb. 30 nappal az aktus után), de ez se mindenkinél. Van aki egyetlen egy émelygés nélkül átvészeli.
Nekem is a 6. héten kezdődtek. Szurkálásra, ilyesmikre nem figyeltem, egyedül arra emlékszem, hogy még soha nem fájt ennyire nagyon a mellem, mint akkor, ezért is volt hagy pofára esés a negatív teszt.
Úgyhogy már jó régen késett akkor. Viszont nem törődtem vele, mert a kimaradás után 4 nappal még mindig negatívat mutatott, úgyhogy úgy voltam vele, hogy még a hónapokkal azelőtt abbahagyott gyógyszer zavart még mindig be, azért nem jött meg időben. Viszont amikor kb egy hét múlva érzékeny lettem egyre több szagra (amiket előtte imádtam, popcorn, kávé, a férjem parfümje), akkor kezdtem gyanakodni, és valóban baba volt a dologban! :)
4-es vagyok
Igen, csináltam 2 tesztet, egyet a késén utáni napon, majd 72 óra múlva, ezek negatívak voltak. Utána nem foglalkoztam vele, mert a gyógyszer abbahagyása után egyéb mellékhatások is voltak, ciszta, meg folyt a mellemből pár csepp előtej, amit kivizsgáltak és nem találtak semmi más okot, a gyógyszerre fogták, hogy így reagál a szervezetem arra, hogy abbahagytam a szedését. Úgyhogy gondoltam, még ez jött hab a tortára :)
De kiderült, hogy mivel rövidek a ciklusaim, azért nem mutatta még ki a teszt, mert gyakorlatilag fiatalabb volt a terhesség így kevesebb volt a hcg... Így tényleg csak az émelygés után derült ki a dolog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!