Lányok mit tennétek/tettetek volna, ha kiderülne, hogy 14-15 éves korotokban babát vártok?
Hogyan mondanátok el szüleiteknek, ha elmondanátok egyáltalán? Milyen reakcióra számítanátok a szülők részéről? Hajlandóak lennétek abortuszra menni, vagy küzdenétek a gyermeketekért?
Félreértés ne essék, nem rólam van szó. Csak sok hírt olvasok, hogy tízen akárhány éves kislányok terhesek, gyereket szülnek.
17 évesen szexeltem először. Előtte nem is nagyon gondoltam rá....
Ha mégis terhes lettem volna, akkor abortusz. Ez biztos.
Én 14 évesen kezdtem a nemi életet és bizony volt olyan, hogy rezgett a léc, és dobogó szívvel csináltam terhességi tesztet egy gyorsétterem mosdójában, illetve olyan is megesett, hogy rohantam esemény utáni tablettáért.
ha terhes lettem volna, nem lett volna kérdés számomra, hogy elvetetem. Mindenképp az abortuszt választottam volna, és semmiképp nem szerettem volna elmondani a szüleimnek. Viszont döbbenetesen nem voltam képben azzal, hogy is mennek ezek a dolgok. Amikor a barátom anyukája értesülvén a rezgő lécről felajánlotta, hogy ha gáz van, akkor szerez nekem külföldről valami injekciót, amitől elmegy a baba, és akkor nem kell elmondanom a szüleimnek és nem kell orvoshoz menni, még hálás is voltam neki ezért. (15 éve történt az eset) Ma már tudom, hogy nagyon nem volt ez etikus a barátom anyukája részéről. Felháborít, hogy buzdíthatott az orvosok megkerülésére és a szüleim előtti titkolózásra. De akkor még azt hittem, jófej, annyira féltem a szüleimtől. (Nem kellett volna. Később kiderült, krízishelyzetben végtelenül támogatóak.)
Ma már magam is anya vagyok, felnőtt fejjel, és azt gondolom, nagyon befolyásolható és buta voltam 14-15 évesen, de ezzel együtt is azt gondolom, akkoriban az abortusz lett volna jó döntés.
Persze elvetetni? Mi lett volna ha később nem lehet?
Én megtartottam volna az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!