Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok mit tennétek/tettetek...

Lányok mit tennétek/tettetek volna, ha kiderülne, hogy 14-15 éves korotokban babát vártok?

Figyelt kérdés

Hogyan mondanátok el szüleiteknek, ha elmondanátok egyáltalán? Milyen reakcióra számítanátok a szülők részéről? Hajlandóak lennétek abortuszra menni, vagy küzdenétek a gyermeketekért?

Félreértés ne essék, nem rólam van szó. Csak sok hírt olvasok, hogy tízen akárhány éves kislányok terhesek, gyereket szülnek.

2014. ápr. 16. 21:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
51%
természetesen abortusz, nem kérdés...
2014. ápr. 16. 21:30
 2/13 anonim ***** válasza:
42%

Én nem éltem ennyi idősen szexuális életet, tisztában voltam vele, hogy ez nem csak játék, hanem felelősség is, és tudtam magamról, hogy ehhez még nem vagyok elég érett se én, se a kapcsolatom.

Ha esetleg mégis megtörtént volna, akkor is biztosan védekeztünk volna felelősségteljesen. Persze mivel ez sem 100%-os, megtörténhet így is a baj, de nem lett volna a mi hibánk. Mindenképpen abortuszra mentem volna, ugyanis valószínűleg a születendő gyermek élete sem lett volna túl jó, ha 15-16 évesen szüli meg a fiatal, lényegében gyerek anyja, valamint anyagilag sem álltunk úgy, hogy a szüleim még egy gyereket el tudjanak tartani.

Most vagyok 19 éves, nagyon szeretnék majd gyereket, többet is, de egyelőre még legalább 5-6 évig tanulni fogok, ami mellé képtelenség lenne felelősségteljesen gyermeket vállalni, így valószínűleg ha most teherbe esnék, még így is elvetetném - bármennyire is kegyetlen dolog ez.

2014. ápr. 16. 21:33
 3/13 anonim ***** válasza:
59%
14-15 évesen még nem éltem nemi életet. Biztos nehezen mondtam volna el anyunak, akkor még nem voltunk nagyon beszélgetős viszonyban, az is tök ciki volt, hogy azt megbeszéljem vele, hogy megjött és vegyen betétet. Amúgy ilyen korban egyértelműen az abortusz a "legjobb" választás.
2014. ápr. 16. 21:35
 4/13 anonim ***** válasza:
1. vagyok, én sem éltem még szexuális életet ennyi idösen.. 17 voltam, akkor egyszer történt, hogy elszakadt a gumi..nekem már az is teljes pánikra adott okot..egyébként valoszinüleg el se mondtam volna a szüleimnek....teljesen összetörtek volna. de hál istennek, nem volt semmi -baj-
2014. ápr. 16. 21:41
 5/13 anonim ***** válasza:
55%
Nagyon meglepodtem volna. Pláne mert mèg szuz voltam.
2014. ápr. 16. 21:49
 6/13 anonim ***** válasza:
59%
Ha ciki ha nem(nem érzem annak) eszem ágában nem volt 14-15évesen szexelni....17voltam az elsőnél! Abortusz ellenes vagyok de ebben az esetben szerintem abortusz lett volna,14-15évesen nagyon gyerek még az ember! Szülőkkel lakik,munkája sosem volt,sulizik jó esetben...stb stb....gyereknek sem jó,ennyi idősen esélye sincs ki élni magát valakinek(vannak sajna kivételek) szóval csak a baba inná meg a levét...tuti hogy a nagymama nevelné a végén,nem az anyja! Egyszóval nem való baba ennyi idős lánynak! 22/L. 8hónapos fiú anyukája
 7/13 anonim ***** válasza:
72%
Én 15 évesen veszítettem el a szüzességemet az akkori barátommal. Hát mit ne mondjak? Így felnőtt fejjel, anyaként, bárcsak vártam volna még. De a védekezésre mindig odafigyeltem. Ha becsúszott volna egy terhesség, abortuszra mentem volna. Elmondtam volna Anyukámnak, aki összeomlott vona, majd támogatott volna a döntésemben. Egy 15 éves gyermeknek nem való még gyermek.
 8/13 anonim ***** válasza:
59%
6.vagyok,anyumnak nem mertem volna elmondani,nagyon konzervatív ember volt! De így is úgy is tudomást szerzett volna róla mert kell a szülő az abortuszhoz. Azt lefelejtettem hogy igen én is fiatal vagyok 22évesen és van egy fiam is,de én már igazán 30+nak érzem magam ,amiken keresztül mentem ,hamarabb felnőttem mint kellett volna,bulizni sem vágyom,szóval én teljes értékű anya tudok lenni azt hiszem :-)
2014. ápr. 16. 21:54
 9/13 anonim ***** válasza:
85%
Én sajna beleestem... Elvetettem. A sok rossz közül talán ez volt a legkevésbé rossz. Tanultam még akkor, a szüleim sem tudtak volna támogatni. Természetesen el kellett mondani anyunak. Támogatott amiben csak tudott. Olyan nincs, h ogy 18 alatt valaki ne mondja el, kell a szülői beleegyezés. 15 évesen egy lány még gyerek. Gyereknek meg minek gyerek? Azért, hogy a nagymama nevelje? Azóta van 2 gyerekem, nekik meg tudom azt adni, ami kell egy gyermek felneveléséhez. 15 évesen mit tudtam volna adni? A nagy semmit a szeretetemen kívül. Azért meg a boltban, gyógyszertárban nem adnak semmit...
2014. ápr. 16. 22:01
 10/13 anonim ***** válasza:
59%
En 18 évesen kezdtem nemi eletet élni, igy eleve kizárt, hogy terhes lettem volna 14 évesen. Ha megis, abortusz.
2014. ápr. 17. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!