Lányok mit tennétek/tettetek volna, ha kiderülne, hogy 14-15 éves korotokban babát vártok?
Hogyan mondanátok el szüleiteknek, ha elmondanátok egyáltalán? Milyen reakcióra számítanátok a szülők részéről? Hajlandóak lennétek abortuszra menni, vagy küzdenétek a gyermeketekért?
Félreértés ne essék, nem rólam van szó. Csak sok hírt olvasok, hogy tízen akárhány éves kislányok terhesek, gyereket szülnek.
Én nem éltem ennyi idősen szexuális életet, tisztában voltam vele, hogy ez nem csak játék, hanem felelősség is, és tudtam magamról, hogy ehhez még nem vagyok elég érett se én, se a kapcsolatom.
Ha esetleg mégis megtörtént volna, akkor is biztosan védekeztünk volna felelősségteljesen. Persze mivel ez sem 100%-os, megtörténhet így is a baj, de nem lett volna a mi hibánk. Mindenképpen abortuszra mentem volna, ugyanis valószínűleg a születendő gyermek élete sem lett volna túl jó, ha 15-16 évesen szüli meg a fiatal, lényegében gyerek anyja, valamint anyagilag sem álltunk úgy, hogy a szüleim még egy gyereket el tudjanak tartani.
Most vagyok 19 éves, nagyon szeretnék majd gyereket, többet is, de egyelőre még legalább 5-6 évig tanulni fogok, ami mellé képtelenség lenne felelősségteljesen gyermeket vállalni, így valószínűleg ha most teherbe esnék, még így is elvetetném - bármennyire is kegyetlen dolog ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!