Félelem a terhesség miatt?
Figyelt kérdés
gyógyszert szedek már lassan 1 éve, de pont akkor amikor a megvonásos időszakba voltam elkaptam egy hányos hasmenős virust mintha a mesnes nem lett volna elég, és azon a napod amikor bevettem az első szemet nem védekeztünk, de utánna végig, sőtt inkább elhatárolodtam az eggyüttlétektől, azonnal felhivtam a dokimat és azt mondta nem lehe baj, még van 1 hetem a tabiból. ti szerintetek sem lehet baj ugye ?2014. ápr. 15. 23:02
1/4 anonim válasza:
Akkor volt ez a betegség amikor az egy hetes szünet volt? Nem a betegségtől gyengül a gyógyszer hatása hanem mert kihányod vagy túl gyorsan végigmegy mielőtt felszívódhatott volna. De mivel akkor nem is kellett szedned így nincs minek felszívódnia. Ezenkívül azt hiszem csak az antibiotikumok gyengítik de nem írtad hogy gyógyszert szedtél volna
2/4 A kérdező kommentje:
jaj nagyon kösznöm ez remek :)
2014. ápr. 15. 23:10
3/4 A kérdező kommentje:
nem szedtem emmilyen antibiotikumot pont ezért hogy véletlen se legyen baj bellőle, nem szedtem akor a gyógyszer már , csak az első napján volt ez bizom benne hogy véletlen sem, nem kell a kistesó ;) :)
2014. ápr. 15. 23:12
4/4 anonim válasza:
Nuvaringet próbáld ki, azt nem befolyásolja semmilyen emésztési probléma és havonta kétszer kell csak odafigyelni rá (nem naponta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!