Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Késik a menzim egy hete....

Késik a menzim egy hete. Pénteken voltam dokinál mert fájt a vesém és elküldött vizeletvizsgálatra. Abból kiderült volna ha terhes vagyok?

Figyelt kérdés
köszi
2009. dec. 21. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem. Egész más dolgokat nézett.A vesefájdalom miatt inkább kórokozóra utaló dolgokat néznek ilyenkor.Ezek nem HCG specifikus tesztek. Szerintem vegyél egy terhestesztet, és akkor kiderül.Egy hetes késés már nem kevés.
2009. dec. 21. 16:01
 2/6 A kérdező kommentje:

igen tudom :( azért is parázok megvenni a tesztet:(

a barátommal vagyis mostmár csak az exem:( csak pettingeltünk de soha nem lehet tudni...

most meg beteg voltam erős antibiotikumot szedtem tehát most nagyon nem lenne jó ha terhes lennék....:S:(

2009. dec. 21. 16:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, attól is késhet, ha beteg vagy.A terhességen kívül nagyon sok oka lehet. Abból, amit leírtál, kicsi az esély a babára.De szerintem megnyugodnál Te is, ha csinálnál egy tesztet.Így csak telnek a napok, egyre idegesebb leszel, és majd az idegeskedéstől fog késni.
2009. dec. 21. 18:11
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. dec. 21. 19:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Jajj dehogy vagy terhes :) Nézz szét itt a témakörben és rögtön meglátod mennyire nehéz teherbe esni :) Pettingtől gyakorlatilag nem lehet :) Ne félj :)
2009. dec. 21. 20:00
 6/6 A kérdező kommentje:

csak hát a kezéről lehet hogy odakerült nemtudom:(

már egy ideje állandóan hányingerem van és szédülök és feszül a mellem is :S holnap csinálok egy tesztet remélem negativ lesz....

2009. dec. 21. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!