Ugye nincs semmi baj? Május 20án volt az utolsó havim. Júni 28án pozitívat teszteltem. Másnap az orvos elküldött BHCGre 425,2 nap múlva 848. , ekkor még nem lehetett látni semmit . SOS!
Figyelt kérdés
Ma az ultrahang szerint 5+4 Napos vagyok. Nagyon kicsi nem, és csak a petezsák látható. Meg vagyok ilyedve! Gőrbe csatolva. SOS
2010. júl. 15. 11:05
1/6 anonim válasza:
Biztos nincs semmi baj, ennyi idősen nekem is csak petezsák volt látható, embrió nem, de két hétre rá, már a szíve is dobogott. Tudom könnyű mondani (nekem is mondták 100-an), de nyugodj meg, tuti semmi baj.
2/6 anonim válasza:
Mitől vagy megijedve? Nincsen semmi baj, csak még picike. A két napos vérfolt lehetett a beágyazódás, vagyis még tényleg kicsi. Ne izgulj. A hcg duplázódik, ez remek. Inkább örülj!
3/6 A kérdező kommentje:
csak azért ijedtem meg mert, már az 57 napon vagyok és nagyon kicsi.
2010. júl. 15. 11:30
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi nektek!
2010. júl. 15. 11:31
6/6 anonim válasza:
A dokim szerint általában 1500-as b-hcg érték felett látható már valami. Az eddigiek alapján szépen duplázódik. Ez jó helyen lévő babának indul, úgyhogy inkább vigyázz magadra és pihenj, mint ezen idegeskedj.
Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!