Sikerülhet a baba?

Figyelt kérdés
Ha elvileg úgy éreztem,hogy tegnap (ápr.13.) voltu ovum.És én pedig tegnap előtt reggel voltam együtt a párommal akkor van esély,hogy teherbe essek?A spermiumok hány napig életképesek?Az gond,ha sex után egyből kifolyik a nőből a sperma?
2014. ápr. 14. 10:52
 1/8 anonim ***** válasza:

Van rá esély akkor is, ha előtte voltatok együtt, kb. 5 napig életképesek a spermiumok.

Az sem baj, ha kifolyik, mert maradnak bent elegen.:) Én mondjuk szex után rögtön felkeltem "csorgatni", dey is teherbe esetem a 4. próbálkozós hónapban.

2014. ápr. 14. 11:22
 2/8 anonim ***** válasza:
*de így is
2014. ápr. 14. 11:22
 3/8 anonim ***** válasza:
igen cvan rá esély, a sperimumok akár 3-4 napig is elélnek bent, az nem gond hogy rögötn kifolyik. Ha igy lenne akkor nem lenne egy becsuszott baba sem, hidd el aki nem akar babát és teherbeesett annak is kifolyik utána. Egyébként egy geészgsées párnak jókor való együttlétnél is csak kb 20% az esély a terhességre egy ciklus alatt. Ezért van hogy a magyar átlag a 4 hónap. ebben benne van az is akinek elsöre sikerül és az is akinek csak többedik hónapban. Tehát ez nem ugy van hogy ha volt együttlét ovukor és mindkét fél egészsges akkor tuti lesz rögtön baba is.... De sokaknak sikerül elsöre.
2014. ápr. 14. 11:25
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat :) Hát remélem összejön/összejött :)
2014. ápr. 14. 11:33
 5/8 Ditta323 ***** válasza:

Szia igen van rá esély. Sőt én amíg nem csináltam tesztet forró fürdőket is vettem és még is megmaradt a babó :)

Mindig van esély a terhességre.

Szorítok, hogy sikerüljön.:)

18 hkm

2014. ápr. 15. 21:26
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!És te hogy vagy?Lehet már tudni mit vártok???Hanyadik baba? :)
2014. ápr. 16. 10:11
 7/8 Ditta323 ***** válasza:

Szia.

Köszi szépen kérdésed, nem lehet egy árva szavam sem annyira jól :) Talán jövőhét pénteken megmutatja magát, de szerintem fiú lesz és első terhességem.

Majd írd meg, hogy sikerült-e addig viszont szorítok.:)

2014. ápr. 16. 18:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Gratulálok!Mindenképp megírom és köszike!Vigyázzatok magatokra! :)
2014. ápr. 17. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!