Akik 2 év vagy több idő után sikerült a baba, mesélnétek? Hadd reménykedjem én is, hogy sikerülhet!
Szia!
Én ugyan nem vagyok ebben a helyzetben, de van egy unokatestvérem, akinek 11 év házasság után jött a baba. Náluk az volt a nagy probléma, hogy unokatestvérem férje nem volt hajlandó elmenni kivizsgáltatni magát, elég makacs hapsi.:) Végül unokatesómnak sikerült elrángatni, ott kiderült, hogy a férjének elég lassúak a kisfickói, unokatesómnak pedig túlzottan hátrahajlik a méhszája. A férje kapott valamiféle hormonkezelést, és kaptak praktikákat, pózokat, hogyan lenne a legnagyobb az esély a teherbeesésre. Azt hiszem, valamivel több mint fél év alatt sikerült összehozni a bébit, aki azóta 3 éves, és égetnivaló kölyök.:D (Gondolom ebben az is közrejátszik, hogy soká jött, persze, hogy el van kapatva kicsit.:)). Kitartás!:)
Én több mint egy év után estem teherbe, de az a baba sajnos elment 9 hetesen. Férjemet is vizsgálták előtte, nálam hormonvizsgálat volt.
Kb. fél év múlva a doki még mindig nem volt hajlandó foglalkozni velem, mondván essek teherbe spontán. Elmentem egy másik orvoshoz, ő írt fel gyógyszert mert a mások szerint rendben lévő hormonjaim mégsem voltak olyan tökéletesek. Végzett petevezeték átjárhatósági vizsgálatot, és clostilbegytet írt fel. A peteérést ultrahanggal követte és megmondta mikor legyünk együtt. A 2. hónapban összejött így a baba.:) Több mint 2 év után...
Amúgy ez a doki azt mondta, hogy egy módszert 3 hónapon keresztül csinál, ha nem segít akkor jön a következő, így 1 év alatt el lehet jutni a lombikig.
Mi egyébként voltunk egy csomó természetgyógyásznál is, ezek egy részét nevezhetjük sarlatánnak... Megfizettük a tanulópénzt.
Amúgy én is beteg voltam mikor végre sikerült a baba.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!