Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik 2 év vagy több idő után...

Akik 2 év vagy több idő után sikerült a baba, mesélnétek? Hadd reménykedjem én is, hogy sikerülhet!

Figyelt kérdés
Mi segített, vagy mit gondolsz mitől sikerülhetett pont akkor?? Köszönök minden választ!
2013. jún. 13. 09:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk azt mondták, h nem lehet gyerekünk és mégis lett. Semmit nem csináltunk másképp, nem kíméltem magam és beteg voltam a beágyazódáskor.
2013. jún. 13. 09:46
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ugyan nem vagyok ebben a helyzetben, de van egy unokatestvérem, akinek 11 év házasság után jött a baba. Náluk az volt a nagy probléma, hogy unokatestvérem férje nem volt hajlandó elmenni kivizsgáltatni magát, elég makacs hapsi.:) Végül unokatesómnak sikerült elrángatni, ott kiderült, hogy a férjének elég lassúak a kisfickói, unokatesómnak pedig túlzottan hátrahajlik a méhszája. A férje kapott valamiféle hormonkezelést, és kaptak praktikákat, pózokat, hogyan lenne a legnagyobb az esély a teherbeesésre. Azt hiszem, valamivel több mint fél év alatt sikerült összehozni a bébit, aki azóta 3 éves, és égetnivaló kölyök.:D (Gondolom ebben az is közrejátszik, hogy soká jött, persze, hogy el van kapatva kicsit.:)). Kitartás!:)

2013. jún. 13. 09:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én több mint egy év után estem teherbe, de az a baba sajnos elment 9 hetesen. Férjemet is vizsgálták előtte, nálam hormonvizsgálat volt.

Kb. fél év múlva a doki még mindig nem volt hajlandó foglalkozni velem, mondván essek teherbe spontán. Elmentem egy másik orvoshoz, ő írt fel gyógyszert mert a mások szerint rendben lévő hormonjaim mégsem voltak olyan tökéletesek. Végzett petevezeték átjárhatósági vizsgálatot, és clostilbegytet írt fel. A peteérést ultrahanggal követte és megmondta mikor legyünk együtt. A 2. hónapban összejött így a baba.:) Több mint 2 év után...

Amúgy ez a doki azt mondta, hogy egy módszert 3 hónapon keresztül csinál, ha nem segít akkor jön a következő, így 1 év alatt el lehet jutni a lombikig.

Mi egyébként voltunk egy csomó természetgyógyásznál is, ezek egy részét nevezhetjük sarlatánnak... Megfizettük a tanulópénzt.

Amúgy én is beteg voltam mikor végre sikerült a baba.:)

2013. jún. 13. 10:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Még, még! :)
2013. jún. 13. 10:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem 1 év sikertelen próbálkozás után kiderült, hogy magas az FSH, alulműködik a petefészek, korai kimerülést emlegetett a doki. Majd egy újabb év után az is, hogy brutális endometriózisom is van. Azt megműtötték, utána fogamzásgátlót kellett egy ideig szednem. Amikor abbahagytam, a 2. ciklusban spontán sikerült, de 8 hetesen elment a baba, ez pont 3 évnél volt. Utána fél év mély depi, megint sikerült, az biokémiai terhesség lett. A következő hóban megint sikerült, és a rosszcsont épp a nagymamájával játszizik :) Aztán szoptatás után megjött, és a 3. ciklusban megint sikerült, 32 hetes a pocakban. Szóval az első 3,5 év után jött, a második meg 3 hónap.
2013. jún. 13. 10:54
 6/8 A kérdező kommentje:
Gratulálok a babához! :) Nekem is magas lett az fsh, 10,23 most kiváncsi vagyok az ehavi eredményre!
2013. jún. 13. 12:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Köszi :) Nekem 22 volt, amikor először nézték... Olyan alacsony nem is volt soha, mint neked, úgyhogy ezzel ne hagyd, hogy riogassanak :)
2013. jún. 13. 13:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem az első 10 év után jött össze, a másodikra most lesz 5 éve hogy gyúrunk, de még semmi. Nem szabad feladni:))
2013. jún. 14. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!