Szerintetek lesz ebből baba?
Figyelt kérdés
május 18.-án volt az előző menstruációm, május 31.-én volt ovum, 30.-án és 1.-én voltunk együtt a párommal, ma reggel nagyon enyhén látszódott a papíron barnás pirosas folt, szerintetek lehet ebből baba ? nagyon reménykedem, ez az első próbálkozós hónapunk , szombatra nem várom ebben a hónapban... lehetséges hogy ilyen későn lett volna a beágyazódás ??? mikor érdemes tesztelnem ??2013. jún. 11. 11:05
1/3 anonim válasza:
Ha pirosas, az menstruáció. Sajnálom.
2/3 anonim válasza:
Nekem is aznap volt ovum! Reménykedjünk!! :)))
3/3 anonim válasza:
Szombatnál előbb nem érdemes tesztelni. (A nemvárt elött nem érdemes tesztelni) A barnás vérzés jót is és rosszat is jelenthet. A beágyazódás pedig a ovud után 14. napon aktuális. (megtermékenyített petesejt 5-7 napig csak vándorol a petevezetékben, újabb 5-7 napig elkezdi magát beásni a méhbe--> ekkor lehet picike vérzés, barnázás, valamint HCG is ekkortól van annyi, hogy azt valóban egyértelműen kimutassa a teszt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!